Yvon de Klerk

Ik heb iets besteld wat heel praktisch is. Dat bleek in de praktijk ook alleen zag het er niet uit waardoor ik het niet kan gebruiken.

Innovatieve ideeën

Ik heb de handvatten besteld voor krukken met gel en een magneet erin. Erg praktisch alleen dacht ik ze leuk in het rose te bestellen (ik dacht een leuke vrouwelijke touch te geven hiermee aan mij... Ik heb de handvatten besteld voor krukken met gel en een magneet erin. Erg praktisch alleen dacht ik ze leuk in het rose te bestellen (ik dacht een leuke vrouwelijke touch te geven hiermee aan mij krukken) maar daardoor leken het net 2 dildo’s/ condoom. Ik zou ze dus niet meer in het rose aanbieden!

Reactie BijzonderHandig:

Hartelijk dank voor uw reactie.
We kunnen ons uw vergelijking goed voorstellen bij het uitpakken van het product, echter zal de kleur hier vermoedelijk maar een kleine rol in spelen.
Zodra...
Hartelijk dank voor uw reactie.
Zodra u de handvatten heeft geplaatst zal niemand hier echter nog iets van zien en zult u er hopelijk veel gemak van ervaren.
In onze sector spelen stigma's m.b.t. de producten een grote rol, wij hopen echter dat de meerwaarde die de producten kunnen bieden voldoende motiveren om de opgeworpen drempel over te stappen.

Steffen Willcke

Snelle levering en goede service

Chris van Slooten

Nadat de eerste pakket was zoekgeraakt contact gehad via e-mail en daarna is het opnieuw verstuurd en toen wel de volgende dag binnen hele goede service

Klantenservice is top reageert snel en los het probleem snel en zonder verdere kosten op
Geweldig maak je niet vaak mee

Graag meer informatie cq reactie over levering naar klant of het bestelde is geleverd

Roy

Ik vind dat er naar aanleiding van mijn bestelling een hele snelle reactie is ontvangen.

dat er heel snel gereageerd is om door te geven dat een van de kleuren op korte termijn niet leverbaar is.

op de website ,bij de kleuren die niet op korte termijn geleverd kunnen worden, een opmerking plaatsen voor de besteller.

Eliane

Recent een aantal artikelen besteld.
Kreeg netjes een mail met het punt dat 1 artikel niet in voorraad is of ik wilde wachten of niet.
In overeenstemming en naar mijn wens zijn alle...
Recent een aantal artikelen besteld.
In overeenstemming en naar mijn wens zijn alle artikelen vrij snel tezamen bezorgd.
Bleek de artikelen kwalitatief goede en goed te gebruiken in huis te zijn.
Blij verrast en nog steeds tevreden!
Zal in de toekomst wel vaker op de site kijken...

Goede communicatie

Marry

(Bewerkt)

Genoeg bevestigingsmails

Site en bestellen is allemaal erg duidelijk

Geen verbeterpunten

Monique

Prettige communicatie. Er werd erg fijn meegedacht!

Er wordt meegedacht.

Geen idee. Alles als erg prettig ervaren.

Carla van Knegsel

Rare aanhef; u kent mij niet. Verder prima service.

Handige en makkelijke site

Misschien betere informatie van het produkt. Ik heb bedsokken besteld, antislip (voor moeder). Er stond wel vermeld "disposibel" , maar aangezien de prijs rond de € 5,-- is, leek het mij sterk dat... Misschien betere informatie van het produkt. Ik heb bedsokken besteld, antislip (voor moeder). Er stond wel vermeld "disposibel" , maar aangezien de prijs rond de € 5,-- is, leek het mij sterk dat de sokken elke dag (want dan zijn ze toch wel vuil), moeten worden weggegooid. Ik ben ze nog aan het uitproberen en ga ze op de hand wassen. Kijken wat er gebeurd.

Marry

Zeer goed en heel snel binnen.

duidelijke site en snelle levering

Jan Elzerman

Bijzonder goede service ervaren perfect. Jan Elzerman