Duidelijke website, zeer tevreden.

Duidelijk en overzichtelijk

Geen.

Lea Rowe

U vond mij helemaal niet leuk als klant! Mijn retouraanvraag werd prima behandeld en ondanks de open verpakking (open ontvangen) mocht ik het terugsturen, en stelde ik geen prijs op een andere... U vond mij helemaal niet leuk als klant! Mijn retouraanvraag werd prima behandeld en ondanks de open verpakking (open ontvangen) mocht ik het terugsturen, en stelde ik geen prijs op een andere maat.
Het antwoord was dat ik dan niet eerlijk was geweest tijdens de retouraanvraag. De toon van de email was niet echt vriendelijk meer. Ik heb het alleen maar netjes willen houden. Na een week nog geen bevestiging van ontvangst van de retourzending. Niet leuk dus!

Ondanks open verpakking toch retour kunnen sturen. Eigenlijk heel normaal omdat de verpakking door de verzender was opengemaakt en het doosje en ondergoed apart in een kartonnen envelop was gedaan.

U heeft aangegeven dat u de verpakking voortaan wel gaat verzegelen en dat het dan niet meer retour kan. Voor mij een reden om dat soort artikelen niet meer bij u te bestellen omdat ik niet door de... U heeft aangegeven dat u de verpakking voortaan wel gaat verzegelen en dat het dan niet meer retour kan. Voor mij een reden om dat soort artikelen niet meer bij u te bestellen omdat ik niet door de verpakking heen kan kijken of het model of maat goed is.

Reactie BijzonderHandig:

Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat uw ervaring negatief is geweest. Aan de hand van de afbeeldingen op de site had u het model kunnen zien, daar staan ook de benodigde maatvoeringen aangegeven.... Bedankt voor uw beoordeling, jammer dat uw ervaring negatief is geweest. Aan de hand van de afbeeldingen op de site had u het model kunnen zien, daar staan ook de benodigde maatvoeringen aangegeven.
Het bestelde product is eenvoudigweg niet iets wat u zomaar kunt passen aangezien we aannemen dat u ook niet wenst dat het ontvangen product door meerdere mensen is gepast, dergelijke producten zult u zelfs in een winkel niet kunnen passen dus hier kunnen wij u in de toekomst helaas niet mee helpen.

Snel geleverd duidelijke site

Volgens de mail een snelle levering maar helaas werkte de parketdienst van dpd niet mee. Maar wel zeer tevreden over het artikel

Duidelijke site

Een snelle levering

Vriendelijke bediening die onze vragen snel en goed beantwoorde.

Men was zeer behulpzaam en toen wij het ene product terugstuurden stond het betaalde bedrag dezelfde dag al weer terug op onze rekening.

Iggie Engel

Via de ergo-therapeute van Huize Raffy in Breda met Bijzonder Handig in contact gekomen en een bestelling geplaatst voor een bedsteun. Vind het een zeer overzichtelijke website en dus was de keuze... Via de ergo-therapeute van Huize Raffy in Breda met Bijzonder Handig in contact gekomen en een bestelling geplaatst voor een bedsteun. Vind het een zeer overzichtelijke website en dus was de keuze snel gemaakt. Ook het regelen van de verzending en de betaling was zo gedaan en de daarop volgende dag werd de steun keurig netjes afgeleverd bij Raffy. Ben over de gehele gang van zaken dus zeer tevreden beveel Bijzonder Handig dus van harte aan.

Duidelijkheid en snelheid in zorgvuldigheid.

Snel en accuraat.

Heel verrassend dat ik al betaald had en dat ik er op geattendeerd werd dat ik recht had op korting en dat het teveel betaalde al teruggestort was. Super service!

nee

Bestellen en afleveren ging goed. Het bestelde artikel leek helaas niet voorradig en ook niet op korte termijn leverbaar. Netjes dat ik gebeld werd om hierover te overleggen. Ik heb daarop gekozen... Bestellen en afleveren ging goed. Het bestelde artikel leek helaas niet voorradig en ook niet op korte termijn leverbaar. Netjes dat ik gebeld werd om hierover te overleggen. Ik heb daarop gekozen voor een alternatief product.

Product zat los in de doos m. Er was een beschrijving bij voor de bevestiging. Helaas stond daar niet op wat de lengte en doorsnee van bouten en pluggen was. Het bijgeleverde bevestigingsmateriaal... Product zat los in de doos m. Er was een beschrijving bij voor de bevestiging. Helaas stond daar niet op wat de lengte en doorsnee van bouten en pluggen was. Het bijgeleverde bevestigingsmateriaal werd helemaal niet genoemd.
Pas toen we de doos wilden weggooien troffen we daarin onderaan de ringetjes en afdekkapje aan.
Dat kan beter.