Jos Bours

Snelle levering helaas paste de heftverbreders niet.

Geen.

Meer informatie over pasvorn en toepassing mogelijkheden

Ik heb op 30 december mijn bestelling via internet gedaan. Je kunt aangeven hoe en wanneer je de bezorging wilt hebben .
Ik had maandag aangegeven , maar dat was geen goed idee. Dat duurde te...
Ik had maandag aangegeven , maar dat was geen goed idee. Dat duurde te lang i.v.m. de feestdagen.
Ik mailde na een aantal dagen, dat ik met smart wachtte op de bestelling, dus wanneer komt het ? Ik kreeg een mailtje terug, dat de bezorging geregeld was met DPD , maar dat ging niet helemaal goed op de aangegeven dag en tijd. Dus er lag een briefje in de bus, dat DPD het de volgende dag nogmaals zou proberen. Helaas was ik die dag niet huis op de aangegeven tijd. Toen kreeg ik een mailtje van de firma zelf, maar ik had niet door dat er een heel verhaal op stond, met als voornaamste feit, dat ik de spullen kon afhalen in de binnenstad . Dat laatste stuk heb ik dus niet gelezen, alleen dat stuk waarin stond dat de bezorging op deze dag om deze tijd zou plaatshebben. Die tijd was prima, ik was thuis! Maar geen bezorger gezien! Dus ik stuurde een boze mail, wanneer en hoe krijg ik nou eindelijk de spullen? De heer Hanraads heeft me toen per telefoon uitgelegd, dat ik de mail niet goed gelezen had en dat ik zelf stappen moest ondernemen, d.m.v. het ophalen bij het ophaalpunt.

Het telefoongesprek om duidelijk te maken, waar de fout lag ( bij mij) heeft alles opgelost.

Weet niet

Ik bestelde op 30 december een aantal artikelen, met het verzoek op maandag de spullen te bezorgen. Dat is niet gelukt, omdat de bezorging tot 2 x toe niet op de vermelde tijd langskwam. Ik moest... Ik bestelde op 30 december een aantal artikelen, met het verzoek op maandag de spullen te bezorgen. Dat is niet gelukt, omdat de bezorging tot 2 x toe niet op de vermelde tijd langskwam. Ik moest uiteindelijk zelf de spullen ophalen in de binnenstad van Alkmaar. Dat is echt lastig, vooral als je geen auto hebt en de spullen te groot en/of te zwaar op met de rollator in de bus te vervoeren. De spullen heb ik nu dus nog steeds niet in huis, dus of ze me bevallen, weet ik nog niet.

Prima, veel handige dingen

weet niet

(Bewerkt)

Ik heb de bestelling te laat binnen gekregen. Na mijn feedback ben ik dezelfde dag nog gebeld. We hebben afspraken gemaakt en het is nu opgelost.

Ze doen er alles aan om de bestelling op tijd bij de klant komt.

Niet te gauw een mail sturen om feedback te vragen.

Ik ontving een snelle reactie op een productvraag, waardoor ik beter kon kiezen wat ik wilde kopen. Ik ontving mijn bestelling (in drukke decembertijden) snel.

Snelle reactie op een vraag;
Klantvriendelijke toon in e-mails;
Snelle bezorging.

In mijn geval kocht ik iets, waarover belangrijke info niet op de website stond vermeld (dat het kussen van een laptoptray afneembaar is, waardoor je het kunt wassen). Deze info is door mijn vraag... In mijn geval kocht ik iets, waarover belangrijke info niet op de website stond vermeld (dat het kussen van een laptoptray afneembaar is, waardoor je het kunt wassen). Deze info is door mijn vraag (en
mededeling dat die info bepalend was voor de koopbeslissing) snel toegevoegd, wat natuurlijk goed was. Misschien goed om alle productbeschrijvingen na te lopen en te beoordelen in hoeverre alle relevante info staat vermeld? De titel van de webshop (BijzonderHandig) vind ik persoonlijk niet aantrekkelijk klinken.

Bestellen gaat makkelijk, ook pas later de factuur

geeft duidelijk weer

de mail uw pakket is verzonden ook pas versturen als het verzonden is en niet een paar dagen daarvoor,je verwacht het pakket maar in werkelijkheid moet het nog verzonden worden

Goede ervaring maandag voor de kerst besteld en vrijdag na de kerst al binnen dus lekker vlug

Ria Visser

Bijzonder goed !

Sterke beveiliging. Wordt zeer goed op de hoogte gehouden

Niet

Gemakkelijke website, groot aanbod, producten makkelijk te vinden

Snel te regelen, snelle service, zelfs rond de feestdagen, goede communicatie