Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

J.H. Mangnus

Als goed geïnformeerd over de opdrachten.

Party-verhuur

Jeffrey

Uitstekende service als je een dossier aanlevert via de website word het de zelfde dag nog verwerkt en je hebt een vaste contactpersoon.

In welke branche bent u zelf actief?

Schoonmaak en glazenwassers branche.

Dankzij Bill incasso zijn mijn lang onbetaalde facturen snel betaald, super!

Aardenwerkt Reclame & Marketing

In twee woorden: grote klasse. Ik ben met Bill Incasso zaken gaan doen naar aanleiding van een aanbeveling van een collega-ondernemer. De aanmeldprocedure was praktisch en eenvoudig, en binnen... In twee woorden: grote klasse. Ik ben met Bill Incasso zaken gaan doen naar aanleiding van een aanbeveling van een collega-ondernemer. De aanmeldprocedure was praktisch en eenvoudig, en binnen enkele weken was er resultaat. Ben ik nu mijn klant kwijt? Nee. Uiteindelijk heb ik gelijk gekregen dat ik Bill Incasso heb ingeschakeld, men zag toch ook de redelijkheid er wel van in dat er betaald moest worden voor een correct geleverde dienst. Het incassotraject heeft zelf geleid tot een betere afstemming van de werkzaamheden en betaling WEL binnen de gestelde termijn.

In welke branche bent u zelf actief?

Reclame-advies bureau (dat heet dan als branche zakelijke dienstverlening echter als lezer weet je dan concreet nog niets)

Motor Surveillance BV

Zeer professionele afhandeling van het dossier. Benadering snel en correct. Keurige afhandeling.

Beveiliging & verkeersregelaars

Stichting Bionext

Zeer professioneel en snel

non profit

Top! Veel geduld en weten hoe ze het moeten aanpakken.

Automotive

Theo

Accuraat, correct,, met goed resultaat

Assurantie

Prettige en soepele samenwerking. Aanmelden en een dossier aanleveren was zeer makkelijk. Daarna een vlotte afhandeling van het dossier.

Detailhandel

Tevreden_gebruiker

Al jaren is Billincasso onze incassodienst, zij weten het bijna altijd tot een goed einde te brengen. In de gevallen waarbij dit onmogelijk lijkt blijven zij erop zitten tot er door nieuwe... Al jaren is Billincasso onze incassodienst, zij weten het bijna altijd tot een goed einde te brengen. In de gevallen waarbij dit onmogelijk lijkt blijven zij erop zitten tot er door nieuwe ontwikkelingen kansen worden gezien. En no cure is no pay, dus geen extra kosten.

B2B reclame en drukwerk