Deskundigheid
Snelheid behandeling dossier
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Accuraat, snelle afdeling, professionele en meedenkende medewerkers.

Veiligheidsbranche

Ik ben erg tevreden over de wijze waarop Bill Incassobureau mijn vordering op een debiteur heeft afgewikkeld.
Direct na iedere actie ontving ik keurig bericht via mijn emailadres, dan wel op het makkelijk te openen dossier via de inlog procedure.
Uiteindelijk kreeg ik, direct na betaling van debireur, onmiddellijk bercht van het incassobureau met de eindafrekening.
Toppie. Volgende keer neem ik indien nodig, weer kontakt op met dit incassubreau.

John G. van der Tak
Rotterdam

Seksuologische hulpverlening

Taxibedrijf Jan van Nunen

Ondanks de maandelijkse betalingen van de klant is er uiteindelijk volledig betaald.
Fijn dat Bill incasso hiervoor heeft gezorgd.

Vervoersbranche

Prima service

gezondheidszorg

Jelle van Raak

Positief

Groothandel

Contact met Ingrid is fantastisch.

Veiligheidsbranche

Goed, resultaat helaas niet bereikt wat ik hoopte bij deze client

Gezondheidszorg

Mijn ervaring met Bill incasso is prima. Er wordt snel gereageerd en het is op de portal duidelijk in welke fase het dossier is en ook de oude dossiers zijn nog goed te lezen.
Door de...
Door de mogelijkheid van de pre-incasso is het nog niet te agressief naar de debiteur toe want willen toch nog graag dat de klanten goed benaderd worden.

Valbeveiliging

Had het "pre-incasso"-traject gekozen vanwege een wanbetalende opdrachtgever. Nadat de gratis brief verzonden is heeft hij betaald voordat er incassokosten zouden worden doorberekend. Heb voor de... Had het "pre-incasso"-traject gekozen vanwege een wanbetalende opdrachtgever. Nadat de gratis brief verzonden is heeft hij betaald voordat er incassokosten zouden worden doorberekend. Heb voor de zekerheid zowel via de website als via de mail van mijn contactpersoon van Bill aangegeven dat het dossier gesloten mocht worden en daar kreeg ik snel een bevestiging op en er waren nergens kosten aan verbonden. Erg fijn dus! Heb geen ervaring over wat er zou gebeuren als mijn opdrachtgever niet betaald zou hebben.

Voornamelijk muziekindustrie

R. Oude Luttikhuis thodn Laptop Plus Tubbergen

Ik heb de dienstverlening positief ervaren. Het dossier was makkelijk in te vullen. Het was alleen jammer dat je meer gegevens nodig had dan de factuur. Dat moest eigenlijk vermeld worden.

In welke branche bent u zelf actief?

Ik ben zelf in de computer en laptop branche actief. Ik verkoop computers, laptops, printers en aanverwante materialen.