Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Jeroen Harms

Erg prettig. Verbaast hoe snel het dossier is toegewezen aan een casemanager en ook hoe snel er actief werd ondernomen. Ook kon ik goed bij Bill incasso terecht met vragen.

Particulier appartementen verhuur

creatienhobby

Bij de eindafrekening blijkt dat ik € 7.88 minder betaald krijg dan u op uw website aangeeft. Mijn incassobedrag was € 39.90 en ik krijg €32.02 Helaas kon en kan ik deze kosten niet op uw website... Bij de eindafrekening blijkt dat ik € 7.88 minder betaald krijg dan u op uw website aangeeft. Mijn incassobedrag was € 39.90 en ik krijg €32.02 Helaas kon en kan ik deze kosten niet op uw website terugvinden. Het is geen heel hoog bedrag maar voor mij is het wel veel, anders was ik er niet eens aan begonnen Dit neemt niet weg dat ik blij ben dat ik tenminste het grootste deel ontvang

Hobby artikelen webshop

Reactie Bill incasso:

Beste mevrouw Renckens,
Beste mevrouw Renckens,
Dit verschil ontstaat doordat we de btw over de incassokosten, conform de wet incassokosten, niet bij uw debiteur in rekening mogen brengen. Deze moeten dus (helaas) achteraf bij u verrekend worden. Aangezien u btw plichtig bent, vorm dit verder geen kostenpost. U ontvangt de btw via uw btw aangifte weer terug. Het gaat hier om € 8,40 btw. Per saldo ontvangt u dan dus € 0,52 (geïncasseerde rente) meer dan uw hoofdsom.
Dit staat overigens wel degelijk op onze website en in onze tarieven en voorwaarden vermeld. Neemt niet weg dat het verwarrend kan zijn. Helaas hebben wij hierop geen enkele invloed omdat dit zo in de wet geregeld is.
Bill

Super! Had niet verwacht dat het zo goed en snel afgehandeld kon worden. Ben erg blij dat jullie mijn probleem hebben kunnen oplossen.

Evenementen

Zeer prettig. Eenvoudige communicatie via de site, vriendelijk en efficiënt mailcontact. En een snelle inning van de vordering.

Particulier

De ervaring is prettig, duidelijke instructies om de facturen door te geven en overzichtelijk dashboard om de status te volgen van elk dossier.

fysiotherapie

Snel, accuraat en duidelijk.
Super!

veiligsheidsbranche

Als eer prettig en snel in de reacties

Zakelijke dienstverlening

Erg tevreden over de service. Goede communicatie en snelle reactie op emails. De incasso procedure is prima te volgen via de website.

Entertainment

Alles loopt fantastisch. Snel, deskundig en goede communicatie.
Super!

Veiligheidsbranche

Een bijzonder prettige manier van incasso. Gelukkig hoef ik niet vaak gebruik te maken van incasso, maar als het dan toch een keertje nodig is, staat Bill incasso klaar. Geen abonnementskosten of... Een bijzonder prettige manier van incasso. Gelukkig hoef ik niet vaak gebruik te maken van incasso, maar als het dan toch een keertje nodig is, staat Bill incasso klaar. Geen abonnementskosten of aanvullende kosten.
Ieder dossier wordt keurig en professioneel opgepakt en indien nodig is er persoonlijk overleg.

Ik ben echt heel tevreden over Bill incasso en kan het iedere ondernemer van harte aanraden.

geestelijke gezondheidszorg