Deskundigheid
Resultaat
Medewerkers
Communicatie

Het VerkeersCollege

Zeer vlot en goed geregeld.

Rijschool

Top, heel eenvoudig systeem en duidelijke opvolging. Betaling ging heel snel.

Voice over en presentatie

Gerdien Duijster - de Jager

De dienstverlening van Bill incasso heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn dossier werd direct in behandeling genomen en er is ook direct actie ondernomen. Alle handelingen werden keurig vermeld in... De dienstverlening van Bill incasso heb ik als zeer prettig ervaren. Mijn dossier werd direct in behandeling genomen en er is ook direct actie ondernomen. Alle handelingen werden keurig vermeld in het dossier, zodat ik de status van het hele proces kon volgen. De pre-incasso was voldoende om het bedrag terug te krijgen wat men mij verschuldigd was. Hartelijk dank voor jullie geweldige inzet. Ik ben meer dan tevreden over jullie werkwijze.

In welke branche bent u zelf actief?

In de reclamebranche. Ik werk als zelfstandig fotografe.

Beste mensen van Bill Incasso,

Primadonna Girl heeft goede ervaringen met Bill Incasso. Alles wordt perfect geregeld en bij vragen volgt er altijd binnen korte tijd een antwoord. Beste mensen van Bill Incasso,

Bill Incasso is een aanbeveling waard !

M.vr.gr. Primadonna Girl

In welke branche bent u zelf actief?

Prtimadonna Girl is een Browbar en valt onder de categorie schoonheidsspecialiste.

Habitat Solutions BV

Effectief

Groothandel

Groothandel

Zeer goed

Autobranche

De Bespaar Unie

Op zicht prima, maar echt doorpakken doet Bill Incasso in eerste instantie niet, maken zich er in het begin erg makkelijk van de kwestie af, pas nadat je als opdrachtgever druk vraagt te zetten door... Op zicht prima, maar echt doorpakken doet Bill Incasso in eerste instantie niet, maken zich er in het begin erg makkelijk van de kwestie af, pas nadat je als opdrachtgever druk vraagt te zetten door door Bill te laten nabellen, zelf veel info en antwoorden geeft op de reacties van debiteur komt het goed.
Echter op vragen aan Bill door opdrachtgever komt selectief antwoord.

Dienstverlening

Reactie Bill incasso:

Beste meneer vd Heijden,
Beste meneer vd Heijden,
Jammer dat u onze dienstverlening zo heeft ervaren. Ik heb het dossier er nog even op nagekeken maar op iedere vraag van uw zijde is of nog dezelfde dag of de dag erop actie ondernomen cq geantwoord.
Toch bedankt voor uw terugkoppeling. We zullen uw punten in overweging nemen om zodoende onze dienstverlening verder te verbeteren.
Bill

Dienstverlening bij Bill is prima. Men houd je goed op de hoogte via het online dossier. Daarnaast geven ze een goed advies op het moment dat de stap naar de rechter wel of niet gezet moet worden.... Dienstverlening bij Bill is prima. Men houd je goed op de hoogte via het online dossier. Daarnaast geven ze een goed advies op het moment dat de stap naar de rechter wel of niet gezet moet worden. Tot nu toe positief!

Online webshop.

Professioneel, snel en eenvoudig