Bart van den Ouden; Cardo Architecten
Prima, klantvriendelijk, meedenkend
96% beveelt Binnenzonweringtekoop aan!
Perfect bedrijf
snel binnen enwerkt goed
Vlot
Mijn ervaring met dit bedrijf is dat ik een bestelling geplaatst heb van 2 handzenders op 6/01/2025 en betaald. We zijn nu zeggen en schrijven 17/01/25 en nog steeds niets ontvangen. Ik heb reeds 4 mails gestuurd maar krijg geen antwoord. Telefoneren helpt ook niet want er wordt niet opgenomen. Wat ik wel heb gekregen de zelfde dag was de bestelbon en de factuur.
ik had iets besteld, maar werd niet bezorgd. bleek niet verstuurd te zijn omdat ze aan het verhuizen waren. moest ze zelf bellen. kan gebeuren maar natuurlijk niet leuk voor een klant. eerder had ik wel een goede ervaring.
na contact via email product besteld , bedieningsset rolgordijn 40 mm. wat aanpassing, maar prima product solide .
heel goed
Ik zou mijn raambekleding moeten weggooien maar alle jaloezieën benodigdheden zijn hier te koop
Moteur de volet roulant
Bestellung LED Spot Rock
vlotte levering, correcte prijs, kwaliteitsgoederen zoals voorgesteld
Heel keurig verzorgd
uitstekend
Binnenzonweringtekoop verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Binnenzonweringtekoop heeft de volgende resultaten bereikt:
Binnenzonweringtekoop