Zeer goed - snelle en correcte service - kwaliteitsproducten!
Zeer klantvriendelijk en snel. Complimenten!
Steffie Heijnen
Ze leveren goed en snel. De sloffen zitten heerlijk. Ze zijn lekker warm, ik heb nooit meer koude voeten!
Prima,vlotte levering van prima producten
Arja
Mijn derde paar inmiddels. Heerlijk warm, maar nu voor het eerst met rubber zool, zodat ik er nog langer plezier van hoop te hebben!
Loes
Heerlijke pantoffels, lekker warm aan de voeten!!
Trui
De bestelling is vlot verlopen maar de levering aan huis werd niet aangekondigd door de koeriersdienst. Ik had graag pantoffels met rubberen zolen gehad maar die waren niet meer op voorraad. Een...De bestelling is vlot verlopen maar de levering aan huis werd niet aangekondigd door de koeriersdienst. Ik had graag pantoffels met rubberen zolen gehad maar die waren niet meer op voorraad. Een paar dagen na levering zag ik dat deze wel beschikbaar waren op Sarenza. De kwaliteit van de pantoffels is uitmuntend. Lekker warm en comfortabel. Misschien is een versie geschikt voor steunzolen wel een idee want ik kan de mijne niet constant aan.