Binorm

De fijnste die er zijn!

Aaf van Baarsen

Geweldig ik gebruik ze al jaren en draag ze elke dag zomers en s'winters. Kan echt niet zonder.

Goede service, fijne sloffen.

Glerups pantoffels voor man met reuma en neuropatie geven warmte en goede pasvorm

Heerlijke pantoffels voor zalig warme voeten! Geen gekriebel en ze zitten goed met voldoende steun.

Berry Janssen

De Donegal-Socks zitten heerlijk en zijn lekker warm, dus geen koude voeten meer!

Erna Janssen

Ik had voorheen altijd koude voeten. Maar met Glerups absoluut niet meer. In de winter zitten ze heerlijk warm en in de zomer zijn ze lekker koel. Ik wil nooit meer andere pantoffels!

W.M. Briggeman

Heerlijke laarsjes, mooie kleur, goede pasvorm, natuurlijk materiaal.
Uitstekende klantenservice, aardig en attent.

Ik was zeer tevreden met de service. Mijn aankoop was nooit toegekomen, ook al had DHL ze zogezegd wel afgeleverd. Na 1 telefoontje zond glerups me onmiddellijk een ander paar pantoffels, weliswaar... Ik was zeer tevreden met de service. Mijn aankoop was nooit toegekomen, ook al had DHL ze zogezegd wel afgeleverd. Na 1 telefoontje zond glerups me onmiddellijk een ander paar pantoffels, weliswaar in een ander kleur, maar ze waren wel op tijd voor de verjaardag van mijn vriend!

Fijn om even te kunnen bellen om te overleggen over de juiste maat; snelle levering. Prima!