Pauke Koens
Niet goed
Uitstekend
fijn
Geen toevoeging
Persoonlijke benadering, levering binnen een dag. Spullen van kwaliteit en ruime keuze. Bedankt voor het helpen met het vinden van de juiste benodigdheden!
Het was me bij mijn bestelling niet duidelijk dat de bezorging bij een pick up locatie was, dus ik moest er alsnog op uit. Verder goed hoor.
De deksels van de grote koffiebekers sluiten niet goed aan. Daar moeten jullie iets aan doen. Het kost de klant teveel moeite om het deksel op de beker vast maken. Hij lijkt iets te klein. Maar voor de rest prima producten
Top!
bezorging DPD ging niet volgens afspraak, Biofututa prima!
Biofutura ken ik al een aantal jaren als een correcte en "down to earth"leverancier van -in mijn geval-composteerbare afvalzakken. Vandaar mijn cijfer 10!
De bestelling kwam netjes op tijd .een vriendelijke bezorger.
Zie hier boven
Als altijd prima, goed om van de plastic zakken verslaving af te komen
Bio Futura verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bio Futura heeft de volgende resultaten bereikt:
Niet goed
Uitstekend
fijn
Geen toevoeging
Top!
bezorging DPD ging niet volgens afspraak, Biofututa prima!
De bestelling kwam netjes op tijd .een vriendelijke bezorger.
Zie hier boven
Als altijd prima, goed om van de plastic zakken verslaving af te komen