Coopman Francine
Sesamolie 5L besteld
1x bio zonnebloemolie gekocht. Nog geen idee wat mijn ervaring hiermee is.
Duidelijke website, met herkomst, samenstelling en prijs. Correcte afhandeling en bezorging.
Positief
Goed, snelle levering, goed ingepakt en blij om bouillonblokjes te kunnen vinden zonder rotzooi erin.
goede service, snel geleverd en fantastisch product (denk ik, nog niet geproefd, maar De Nieuwe Band is een goed merk)
Top
Onze eerste bestelling werd vlot verwerkt. Een aangename kennismaking.
Goed dat jullie het vragen. Ik heb biologisch sesamzaad en biologisch maanzaad bij Biologische Toko gekocht. Beiden hadden geen enkele geur en smaak. Ik heb het weggegooid en ben naar de niet biologische Afgaanse winkel om de hoek gegaan. Dat was prima. Ik ben de biologische zaak toegedaan, daarom bestel ik speciaal bij uw bedrijf. Maar oude spullen verkopen helpt de zaak niet vooruit.
Heel goed en met menselijke maat. Het bestaat nog.
Super snelle levering! Top!
Prima product en snel geleverd.
Mooie en duurzame producten, duidelijke website, zeer snelle levering en een goede afhandeling als er een product niet aanwezig is, ook geld staat na 1 werkdag weer op de rekening.
Biologische Toko verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Biologische Toko heeft de volgende resultaten bereikt:
Biologische Toko
Molenweg 72
9365PG Niebert
Sesamolie 5L besteld
1x bio zonnebloemolie gekocht. Nog geen idee wat mijn ervaring hiermee is.
Positief
Top
Onze eerste bestelling werd vlot verwerkt. Een aangename kennismaking.
Heel goed en met menselijke maat. Het bestaat nog.
Super snelle levering! Top!
Prima product en snel geleverd.
Biologische Toko heeft de volgende resultaten bereikt:
Biologische Toko