9.2 /10

checkbox98% beveelt Biologische Toko aan!

Coopman Francine

Goeie ervaringen

Rustpunt massages

Sesamolie 5L besteld

Anita Humblet

1x bio zonnebloemolie gekocht. Nog geen idee wat mijn ervaring hiermee is.

Meta Vdf

Duidelijke website, met herkomst, samenstelling en prijs. Correcte afhandeling en bezorging.

Mieke

Positief

Fresia

Goed, snelle levering, goed ingepakt en blij om bouillonblokjes te kunnen vinden zonder rotzooi erin.

Pieta Janssen

SterSterSterSterLege ster

goede service, snel geleverd en fantastisch product (denk ik, nog niet geproefd, maar De Nieuwe Band is een goed merk)

L

Fernando

Top

Erik

Onze eerste bestelling werd vlot verwerkt. Een aangename kennismaking.

Wiesenhaan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Goed dat jullie het vragen. Ik heb biologisch sesamzaad en biologisch maanzaad bij Biologische Toko gekocht. Beiden hadden geen enkele geur en smaak. Ik heb het weggegooid en ben naar de niet biologische Afgaanse winkel om de hoek gegaan. Dat was prima. Ik ben de biologische zaak toegedaan, daarom bestel ik speciaal bij uw bedrijf. Maar oude spullen verkopen helpt de zaak niet vooruit.

Antwoord Biologische Toko

De houdbaarheid van het ongeroosterde sesamzaad is 15.10.25 en die van het maanzaad 12.2026, het zijn dus beslist geen oude producten. Jammer dat ze minder sterk ruiken dan je had verwacht. Ongeroosterd sesamzaad ruikt minder sterk dan geroosterd sesamzaad, misschien dat het daar aan ligt?

Geantwoord op

Spaans Watermanagement

Heel goed en met menselijke maat. Het bestaat nog.

anoniem

Super snelle levering! Top!

Cees

Prima product en snel geleverd.

Margaretha

Mooie en duurzame producten, duidelijke website, zeer snelle levering en een goede afhandeling als er een product niet aanwezig is, ook geld staat na 1 werkdag weer op de rekening.

Biologische Toko verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Biologische Toko heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.2/10
  • checkEerste review geschreven op 3 augustus 2017

Biologische Toko

Biologische Toko: Jouw Biologische Winkel Online In onze online biologische winkel kies je uit wel meer dan 1500 biologische producten. Struin op je gemak door onze productgroepen (=of vind je producten razendsnel met de handige zoekmachine. - Gratis verzenden boven de €60 (NL) of €75 (BE en DE) - 10% Stapelkorting - Verzending naar België en Duitsland €7,50 - Ook veel voordelige Grootverpakkingen van 5 tot 25 kilo - Veilig Betalen (ook achteraf met AfterPay) - Goede Service

Molenweg 72

9365PG Niebert

Coopman Francine

Goeie ervaringen

Rustpunt massages

Sesamolie 5L besteld

Anita Humblet

1x bio zonnebloemolie gekocht. Nog geen idee wat mijn ervaring hiermee is.

Meta Vdf

L

Fernando

Top

Erik

Onze eerste bestelling werd vlot verwerkt. Een aangename kennismaking.

Wiesenhaan

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Antwoord Biologische Toko

Geantwoord op

Spaans Watermanagement

Heel goed en met menselijke maat. Het bestaat nog.

anoniem

Super snelle levering! Top!

Cees

Prima product en snel geleverd.

Margaretha

Biologische Toko heeft de volgende resultaten bereikt: