Goede noten en smaak. Jammer dat de pistache nootjes lang niet verkrijgbaar zijn.
Ronald
Vandaag ontvangen de Article chocolade. Er vielen mij een paar vervelende dingen op: ik kocht twee zakken van 800 gram en kreeg inclusief verpakking 767 gram per zak . Het etiket klopte niet....Vandaag ontvangen de Article chocolade. Er vielen mij een paar vervelende dingen op: ik kocht twee zakken van 800 gram en kreeg inclusief verpakking 767 gram per zak . Het etiket klopte niet. Er stond dat de chocolade uit 22 gr vet, waarvan 7,6 verzadigd vet, bestaat. Dat kan nooit kloppen. Er ontbrak de hoeveelheid cacaoflavanolen. Op dit moment ben ik onzeker over het verkregen product. De bezorging was wel snel en de prijs prima. Maar heb ik nu ook de enige chocolade die zich gezond mag noemen?
mieke v d bergh
Lekkere noten, en ook al sturen ze soms iets verkeerd op, ze proberen alles correct te corrigeren
Snelle levering (naar het buitenland). Ook snelle, correcte en prettige afhandeling via mail bij vragen en opmerkingen. Bedankt, Jan! Prima producten. Gerne Wieder.
Lekkere noten, vlotte levering
K. van der Velde
Henk van Hooff
Goede ervaring
Mariska Waleveld
Snel en goed
Goed, overzichtelijke website. Vlotte en snelle levering.