Veel aanbod voor een goeie prijs en snel bezorgd. Ik hoop dat er nog meer mogelijkheden bestaan om de producten in papieren zakken te leveren in plaats van plastic.
Prima kwaliteit en service. Heel tevreden
Snel geleverd, goed verpakt en prima kwaliteit producten.
A.R.E. Noordegraaf
Erg prettig, goede prijzen en zeer snelle levering
Biologische snelle levering. Dit keer kwam de bestelling eerder dan online werd aangegeven. Er kon geen andere leverdatum uitgekozen worden. Dit was frustrerend.
Prima levering!
Christiaan Slotboom
Goeie prijs/kwaliteit verhouding , alleen de abrikozen vallen wat tegen , veel behoorlijk harde exemplaren met een ietwat vreemde bijsmaak , we vroegen ons ook af waarom de meeste producten...Goeie prijs/kwaliteit verhouding , alleen de abrikozen vallen wat tegen , veel behoorlijk harde exemplaren met een ietwat vreemde bijsmaak , we vroegen ons ook af waarom de meeste producten bijvoorbeeld niét uit Europa , maar elders vandaan komen !! m.vr.groet , Christiaan Slotboom.
Mariska Waleveld
Fijne spullen
Alles volgens wens verlopen, helaas bij de buren afgeleverd. Dit wil ik niet meer.
Thorunn
Producten mooi verpakt ontvangen. Antwoord op mn vraag via mail binnen enkele dagen ontvangen en dit nadat ze mn vraag moesten doorsturen naar de leverancier. Men had dit ook gemeld, dat men mijn...Producten mooi verpakt ontvangen. Antwoord op mn vraag via mail binnen enkele dagen ontvangen en dit nadat ze mn vraag moesten doorsturen naar de leverancier. Men had dit ook gemeld, dat men mijn vraag moest doorsturen naar de leverancier, dus wetende dat men hiermee bezig was, was ik geduldig.