Snel bezorgd, en verse noten die kraken. Prima ervaringen.
Sam
Echt lekkere bionoten van topkwaliteit, ecologisch verpakt als je in grotere hoeveelheden koopt. Aanrader!!
De bestelling en levering an zich verliepen prima. Echter: mijn product werd geleverd zonder ingrediëntenlabel. Waardoor ik zelf lang moest zoeken en er vervolgens achterkwam dat het vol ongezonde...De bestelling en levering an zich verliepen prima. Echter: mijn product werd geleverd zonder ingrediëntenlabel. Waardoor ik zelf lang moest zoeken en er vervolgens achterkwam dat het vol ongezonde ingrediënten zit die ik vanwege mijn gezondheid niet mag eten. Zeer jammer dat ik dat van tevoren niet wist en ik vind het kwalijk dat producten zonder ingrediëntenlijst op het label worden geleverd.
Doblo
Eerste bestelling. communicatie niet optimaal: product was niet op voorraad , maar ik ben niet verwittigd. aangekondigde E-mail van post NL met nummer van de zending heb ik niet gekregen,...Eerste bestelling. communicatie niet optimaal: product was niet op voorraad , maar ik ben niet verwittigd. aangekondigde E-mail van post NL met nummer van de zending heb ik niet gekregen, uiteindelijk heeft Bpost geleverd via onderaannemer.
Verkerk
Bezorging na 1 dag. Geen bezorgkosten ivm prijs van mijn bestelling.
MarielleL
Snel bezorgd, goede kwaliteit en niet duur . Wel alles over kleine zakjes verdeeld in plaats van in 1 grote zak.
Vercouillie
Mijn eerste bestelling verdiend een tien doe zo verder
W Cools
Eerlijke en correcte wijze van handel. Kwaliteit van de ontvangen noten is zeer goed. Tevreden over de ganse lijn. Even moeten informeren over de levering want de postleverancier was wat laat met...Eerlijke en correcte wijze van handel. Kwaliteit van de ontvangen noten is zeer goed. Tevreden over de ganse lijn. Even moeten informeren over de levering want de postleverancier was wat laat met verwittigen, zeer correct en snel opgevolgd door de mensen van Bionoot. Zoals het hoort maar deze dagen niet altijd meer vanzelfsprekend dus zeer gewaardeerd, schept vertrouwen.
Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik heb dit gemaild, maar ik heb hier geen reactie op gekregen. Mijn ervaring is dus slecht.