9.6/10
Snelheid activering

Uitmuntende service!

Klantvriendelijk en snel in reageren/verwerken feedback, klanten hebben niet in de gaten dat ze niet met iemand van ons bedrijf spreken.

Voor ons kantoor is het een ideale vervanging voor een telefoniste. We zouden niet meer zonder kunnen.

Eenvoudig en snel geregeld. Werkt prima en zeer flexibel

Hans Kerkvliet

Positieve ervaringen, er wordt snel en professioneel gewerkt, de communicatie is ook prima.

Snelheid en communicatie, goede verslaglegging van de telefoongesprek die namens ons bedrijf worden beantwoord.

Wij zijn zeer tevreden over BizziPhone. De berichten zijn prima en duidelijk.

Duidelijke berichten met de naam van de beller goed vermeld.

Wij zijn zeer tevreden over BizziPhone en krijgen zelfs complimenten van onze klanten.

Het is prettig dat de telefoniste altijd vriendelijk overkomt, direct per e-mail terugkoppeling geeft en oninteressante reclametelefoontjes al zelf afwimpelt.

Michelle

Je merkt dat er een professioneel team achter de telefoon zit. Wanneer ik met iets nieuws kom, wordt er direct actie ondernomen.

Professioneel, spontaan, snel en aardig. Ga zo door!

Edwin

Perfecte service, vlotte telefonistes, een aanrader!
Perfecte service, vlotte telefonistes, een aanrader!
Wij gebuiken Bizziphone als een backup voor als we zelf in meetings zitten en de telefoon niet kunnen aannemen, in plaats van iemand aan te nemen hebben we Bizziphone ingeschakeld.

Goede service, vlotte afhandeling

Schussler Celzouten

Bizziphone is een uitkomst voor ons. Hadden dit eerder moeten doen. Onze klanten zijn ook zeer tevreden over de correcte afhandeling.

Harold Weistra

Enorm blij met de diensten van BizziPhone. Sterker nog, ik had er jaren eerder mee moeten beginnen! Deze service heeft me direct extra werk opgeleverd dus verdient zichzelf terug. En mijn klanten... Enorm blij met de diensten van BizziPhone. Sterker nog, ik had er jaren eerder mee moeten beginnen! Deze service heeft me direct extra werk opgeleverd dus verdient zichzelf terug. En mijn klanten zijn blij met de altijd aardige en vrolijke dames die ze correct te woord staan en informeren. Top dus!

Altijd aardig en goed geluimd, volgens mijn klanten.