9.6/10
Snelheid activering

Meestal wordt duidelijk aangegeven wie er heeft gebeld, voor wie en met een korte omschrijving.

We krijgen nooit een terugkoppeling van 'bellers' dat ze niet goed te woord zijn gestaan. Dat zegt natuurlijk heel veel.

Beste signaal is voor ons zijn de reacties van klanten, die er niet zijn, nu we ook werken met een antwoordservice. Alles gaat 1 op 1 door, prima dus.

Het opvangen van onnodige telefoontjes en klantvriendelijk opvangen van telefoontjes.

www.Tennisdoek.nl

Heb hier voor een ander bedrijf gehad die de telefoon voor ons op nam, ik wou dat ik 10 jaar eerder hier gekomen was.

Deze mensen snappen het, als er een vertegenwoordiger belt laten ze...

Deze mensen snappen het, als er een vertegenwoordiger belt laten ze een mail sturen en en anders krijg ik keurig netjes een email met wie er gebeld heeft met naam en nummer en wat de klant eventueel wil.

Netjes en correct.

Verbonden

Nette en vriendelijke medewerkers die mensen goed opvangen. De terugbelverzoeken zouden misschien iets netter omschreven kunnen waarbij ook urgentie wat beter wordt ingeschat (komt nu soms erg... Nette en vriendelijke medewerkers die mensen goed opvangen. De terugbelverzoeken zouden misschien iets netter omschreven kunnen waarbij ook urgentie wat beter wordt ingeschat (komt nu soms erg urgent over terwijl het in praktijk best meevalt).

Snel en servicegericht, mogelijkheid om (tijdelijk) wat te wijzigigen in de manier van opvang etc.

Sven Lagerweij, Duppal

Eigenlijk kan ik iedereen aanraden gebruik te maken van BizziPhone. De dames zijn bijzonder correct aan de telefoon en het allerbelangrijkste, ze zijn daardoor een prima visitekaartje voor ons... Eigenlijk kan ik iedereen aanraden gebruik te maken van BizziPhone. De dames zijn bijzonder correct aan de telefoon en het allerbelangrijkste, ze zijn daardoor een prima visitekaartje voor ons bedrijf..

Prima terugkoppeling per email over de gesprekken. Zeer klantvriendelijk.

Ik ben erg tevreden!! Ik hoor van clienten terug dat zij erg goed te woord zijn gestaan. Mailtjes met de boodschap zijn kort en bondig. Werkt heel fijn!

Goede ervaring, vriendelijk en deskundig.

vaste telefonistes voor mijn bedrijf.

Willi Palsma

Handige achtervang voor het beantwoorden van de telefoon in drukke tijden.

Professionaliteit telefonisten

Peter Rigtering

Wij werken sinds juli 2016 met BizziPhone. Wij hebben lang gezocht naar een partij die onze telefoon op een professionele kan opnemen als wij niet aanwezig zijn. Dit doen ze geweldig goed en netjes... Wij werken sinds juli 2016 met BizziPhone. Wij hebben lang gezocht naar een partij die onze telefoon op een professionele kan opnemen als wij niet aanwezig zijn. Dit doen ze geweldig goed en netjes en zijn dan ook bijzonder blij met onze samenwerking.

Ze doen wat ze beloven. Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.