9.6/10
Snelheid activering

Deni Skorupan

Onze organisatie is erg tevreden over de antwoordservice van BizziPhone. De professionele aanpak en de service op maat vinden wij zeer belangrijk en bij BizziPhone hebben wij precies dat kunnen... Onze organisatie is erg tevreden over de antwoordservice van BizziPhone. De professionele aanpak en de service op maat vinden wij zeer belangrijk en bij BizziPhone hebben wij precies dat kunnen vinden.

Prima georganiseerd, secuur, flexibel en snel.

LaPorta Vitale

Vanaf het begin ging het heel goed en professioneel. Mensen denken dat de medewerkers van BizziPhone medewerkers van LaPorta Vitale zijn en bij ons op kantoor zitten.

klantvriendelijke telefonistes, snelle telefoonnotities, en korte en volledige boodschappen. Heel goed

Heel fijn dat klanten hierdoor altijd te woord worden gestaan als het ons niet lukt om de telefoon aan te nemen. Snelle afhandeling van de terugkoppeling.

Duidelijk omschrijving, meestal zowel telefoonnummer als emailadres dat wordt gevraagd en heel fijn dat ze bij reclame oid vragen om een mail te sturen ipv terug te laten bellen.

Tevreden gebruiker

Wij zijn dik tevreden met deze antwoordservice.
De telefoonnotities worden snel doorgegeven en minstens zo belangrijk, er wordt nauwkeurig genoteerd.
Ook een prima prijs/kwaliteit...
Wij zijn dik tevreden met deze antwoordservice.
Ook een prima prijs/kwaliteit verhouding . Wij blijven dus nog wel even.

Rachel Talsma

Vriendelijke telefoonservices, wordt rekening gehouden met onze wensen, overall erg tevreden.

Vriendelijk, snel doorverbinden, meerdere personen doorverbinden mogelijk en verkooptelefoontjes goed afhouden en over het algemeen contact met 2 dezelfde mensen.

Bart Magermans

Tot dusver prima dienstverlening.

Altijd vriendelijk.

Jennifer de Jongh

Prima telefonische antwoordservice. Prettig en professioneel team dat past bij de uitstraling van onze organisatie. Snel, accuraat, altijd vriendelijk en zeer goed bereikbaar voor onze eigen vragen!

Zie beoordeling!

Emiliano Bruma

Top team.
En super professionals.

Direct en helder in het verwerken van boodschappen aannemen en het doorgeven aan cliënt.

Uitstekende back up als ik de telefoon niet zelf kan opnemen. Professionele afhandeling van de telefoongesprekken.

Snel en professioneel

Zakelijke dienstverlener op Schiphol

Goed en leuk team. Persoonlijke aandacht. Ambitie om een zeer goede service te verlenen. Prima partner voor deze dienstverlening. Wij zijn er blij mee.

Jullie zijn een prima team met de broodnodige persoonlijke aandacht en een goede dosis humor. Lekker werken zo.