9.1 /10

checkbox85% beveelt Black Friday Expert aan!

Kwaliteit van de deals

Isaac

Gewoon Goed

Meer promo's tonen

anonymous

Tot ge aan de kassa komt en u die korting niet krijgt en dit in verschillende winkels vóór mij stopt het hier!

Gerard Wouters

Goede informatie en een goede site met veel aanbod.

Hans Aerts

BLACK FRIDAY!!!!!! Ook in Vlaanderen doen we eindelijk mee aan Black Friday. Blij met dit platform die inzicht geeft in alle promoties!

Felise den Otter

Goede website met heel veel Black Friday deals van echt heel veel winkels. Ik ben de promo's op bepaalde elektro tot nu toe nog niet scherper tegen gekomen dan met Black Friday. Daarom wacht ik voortaan mooi tot Black Friday, dat bespaard een hoop! Nog een maandje en we kunnen weer winkelen.

Willeke Maes

Fijne website voor het vinden van de beste black friday promoties. Het scheelt veel geld om met black friday te kopen en vaak zijn de promoties beter dan die in de solden!!! De site is ook fijn om te zien welke winkels er allemaal mode items aanbieden.

Monique

Black Friday Expert is een toffe site waar ik veel promo's heb kunnen vinden!

Marian

Ben inmiddels wel benieuwd naar de Black Friday promoties van 2019...! In november kijk ik vaak elke dag even het overzicht op https://www.blackfridayexpert.be/winkels/.

Berg

Vormt een prettige basis om alle BF promo's te vergelijken en uit te zoeken.

Patrick

In België mogen er nog wel flink wat deelnemers bij als je het mij vraagt. Verder fijne en overzichtelijk site!

Product of service:
niets

Frederiké

Pouvoir trouver de nombreuses offres exceptionnelles l'année dernière!

Basiel

Straffe site over Black Friday met alle informatie voor België!

Black Friday Expert verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Black Friday Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10
  • checkEerste review geschreven op 12 augustus 2019

Black Friday Expert

Black Friday is de vrijdag na de Amerikaanse feestdag Thanksgiving. Het eerste beeld wat bij de meeste mensen wordt opgeroepen, is het beeld van Amerikaanse koopjesjagers die elkaar in de haren vliegen om de beste aanbiedingen te scoren. Deze dag, die we in Vlaanderen beter kennen als Zwarte Vrijdag, draait dan ook volledig om het profiteren van producten die slechts voor een korte periode in de uitverkoop zijn. Het fenomeen van Black Friday is overgewaaid naar Europa en gelukkig inmiddels ook omarmt door Belgische retailers en consumenten. Eind november kunnen we dus ook in België onze slag slaan en mooie aanbiedingen bij verschillende winkels verzilveren. Black Friday België wint elk jaar aan populariteit en wij verwachten daarom dit jaar weer een ruim aanbod aan deelnemende winkels.

Kwaliteit van de deals

Gewoon Goed

Meer promo's tonen

anonymous

Gerard Wouters

Goede informatie en een goede site met veel aanbod.

Hans Aerts

Felise den Otter

Willeke Maes

Monique

Black Friday Expert is een toffe site waar ik veel promo's heb kunnen vinden!

Marian

Berg

Vormt een prettige basis om alle BF promo's te vergelijken en uit te zoeken.

Patrick

Product of service:
niets

Frederiké

Pouvoir trouver de nombreuses offres exceptionnelles l'année dernière!

Basiel

Straffe site over Black Friday met alle informatie voor België!

Black Friday Expert heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9.1/10