8.6 /10

checkbox0% beveelt Black Friday Nederland aan!

5.6/10
Kwaliteit van de deals
5.2/10

Wim

SterSterSterSterLege ster

Jan Jansen

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Zoveel mogelijk 'deals' posten zonder ook meer daadwerkelijk te controleren of het een goede aanbieding is. Site van niks.

Martijn

Mooi overzicht

Perné

Fijne site

Jan

Je aanbiedinge "deals" noemen terwijl deze producten origineel goedkoper waren

CMuurmans

SterSterSterLege sterLege ster

JBL en bol Control One speakerset eerst de prijs op €95,00 twee dagen voor black friday verhoogd naar €179,00 nu op black friday afgeprijst naar € 139,00 bij JBL en bij bol € 119,95 over het algemeen wel tevreden over bol

Peter

Lege sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Overbodige website. Hierdoor koop je iets wat je niet nodig hebt. Kijk gewoon direct bij een winkel en niet hier!

Spike

Halve sterLege sterLege sterLege sterLege ster

Coolblue gooit prijzen omhoog voor black friday Stofzuiger miele was 2 weken terug €165 nu €296

Jolijn

gebruik jullie altijd om alle winkels te vinden voor tijdens black friday

Seats2Meet

Een fijne site voor black Friday deals. Ook om alle winkels in een bepaalde categorie te vinden trouwens.

Plasterk

Niet veel betere aanbiedingen meer tegengekomen sinds Black Friday

Pepijn

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede aanbiedingen gevonden vorig jaar!

Ronald

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Helpt mij elk jaar weer om de beste deals te vinden!

Ruud

SterSterLege sterLege sterLege ster

Found a lot of sweet deals last year, and the overview looks promising for this year! Very structured and simple to find the best deal on the product you're looking for. The best black friday webpage for my taste!

Barbara

Vrijdag is het dan eindelijk weer zover. Mooi alle aanbieders op een rijtje, overzichtelijk. Mijn lijstje ligt al klaar om te shoppen. Zin in🤗

Black Friday Nederland verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Black Friday Nederland heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.6/10
  • checkEerste review geschreven op 29 juni 2017

Black Friday Nederland

Black Friday Nederland biedt een compleet overzicht met alle Black Friday deals en aanbiedingen van deelnemende Nederlandse (web)winkels. Verder selecteren wij voor jou de beste aanbiedingen per categorie en scoor je bij ons hoge kortingen!

Parallelweg 30 A.107

Plasterk

Niet veel betere aanbiedingen meer tegengekomen sinds Black Friday

Pepijn

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Goede aanbiedingen gevonden vorig jaar!

Ronald

SterSterHalve sterLege sterLege ster

Helpt mij elk jaar weer om de beste deals te vinden!

Ruud

SterSterLege sterLege sterLege ster