Wudang School
Partij blikjes waarvan dekseltjes niet goed passen werd niet teruggenomen. Reden was 3 dagen te laat. De termijn waarbij retourneren mogelijk was, is 14 dagen. Ongelofelijk slechte nazorg.
Prima, adequaat. Vol lof!
goed, maar er waren toch van de 15 blikken, 5 blikken met deukjes en deuken. jammer
Blikken doet wat hij belooft zonder blikken of blozen.
Had de blikjes voor speciale gelegenheid nodig, daar werd heel goed op ingespeeld.
prima!
Prima bedrijf 👍
Heel vriendelijke klantenservice, snappen goed wat je voor ogen hebt en leveren snel op!
prima, goede kwaliteit drukwerk
Goede en snelle reactie , super producten
Kunnen niet leveren wat zij beloven
Te lange levertijd
fijne kennismaking en verzorgde levering
Superprettig
Super leuke blikjes tegen een goede prijs!
Blikken.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blikken.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Prima, adequaat. Vol lof!
Blikken doet wat hij belooft zonder blikken of blozen.
prima!
Prima bedrijf 👍
prima, goede kwaliteit drukwerk
Goede en snelle reactie , super producten
Kunnen niet leveren wat zij beloven
Te lange levertijd
fijne kennismaking en verzorgde levering
Superprettig
Super leuke blikjes tegen een goede prijs!
Blikken.nl heeft de volgende resultaten bereikt: