Koppejan
Afzetters!! Krijg op 3 sierraden te horen geen goud. Een ander sierraad getaxeerd op 10,- . Concurrentie betaald 425,-!!!!!
- Sterke punten
- Geen
Met kerst een super leuk armbandje gekregen van mijn vriend. Helaas was deze al na 1,5 week kapot en niet vaak gedragen of iets vreemds mee gedaan. Heel erg jammer
Bezorging was best wel snel zeker ook om dat de feestdagen er tussen vielen en ook de ring op maat gemaakt moest worden . Mijn vrouw vond de ring mooi en was dik tevreden
Bezorging was snel, de tweedehands zilveren armband was alleen erg vuil, dacht dat de tweedehands spullen schoongemaakt zouden worden, heb zelf de armband schoongemaakt en hij ziet er nu prachtig uit, ben er erg blij mee.
Ik ben heel tevreden , snelle bezorging , prijs en kwaliteitverhouding is goed. Zeker een aanrader om te kijken of er iets bij zit naar jou zin , naar de dure juwelier kan altijd nog!
TOPSERVICE!!!!!
Snelle levering met goede after sale
Niet goed schoongemaakt
verkoop gouden sieraden
Snelle service , slechte terubetaling
Goed en snel
Vrijdag oorbellen besteld,nog even g er belde of ze er nog waren. Werd heel vriendelijk te woord gestaan. Gelukkig ze waren er nog.En zaterdag had ik ze al in huis. Echt super. Hier ga ik mijn zus heel blij mee maken. Top.
Het is wat het is...
Ronduit slechte service
Blinqz.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Blinqz.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
TOPSERVICE!!!!!