Theo Hoogeveen

Snelle levering en telefonisch contact goed.

Verbeterpunten

In de app. kun je kiezen verbeteren aan / verbeteren uit. Dit is nergens terug te vinden hoe en wat dit betekent en wat het verschil is. Ook niet in de gebruiksaanwijzing.

Maria Smit

Goede eraring

Levering zoals verwacht

H Piek

Bestelling werd snel en correct geleverd.

Snelheid

E.H. Bolders-Uitdewilligen

Heel tevreden.

Geheugen.

weet ik niet.

Han van Santen

alles

Hennie van Eijmeren

Wij zijn het nog oneens over het feit van gelijklopen met de verpleegster

nog niet gevonden

Verbeterpunten

wij moeten nog een test doen bij de verpleegster (huisarts) om te kijkenof ze gelijke waarden hebben

W.A. den Adel

Snelle correcte levering

goede website

Mikkie van Garderen

Zocht een goede saturatiemeter en bloeddrukmeter. makkelijk gevonden. heldere uitleg. makkelijk te bestellen s avonds om 18.00 uur en te betalen. de andere morgen om 8.00 uur al in huis. prima voor... Zocht een goede saturatiemeter en bloeddrukmeter. makkelijk gevonden. heldere uitleg. makkelijk te bestellen s avonds om 18.00 uur en te betalen. de andere morgen om 8.00 uur al in huis. prima voor elkaar. een aanrader

makkelijk vindbare producten, duidelijke beschrijving, goede prijs/kwaliteit verhouding. supersnelle levering

kan niet bedenken

B.S.

De omschrijvingen en vergelijkfuncties op de website zijn helder en redelijk compleet, evenals de uitlegvideos die kalm en informatief bleken.
Aan de hand daarvan redelijk ben ik snel tot een...
Aan de hand daarvan redelijk ben ik snel tot een goede keuze kunnen gekomen. Het apparaat was op voorraad, om 16:30 besteld en inderdaad de volgende ochtend al in huis.

Kritiekpunt: Er verscheen bij de bestelling de tip 'voeg batterijen toe aan je bestelling', wat niet nodig bleek: het product had al batterijen bijgesloten. Dit soort 'tips' wekken dan toch de indruk dat het vooral bedoeld is om nog wat extra's te verdienen, hetgeen in contrast staat met de verder zeer positieve ervaring.

Tot slot: voor hen die zeggen: bloeddruk meten, dat kan ook bij de huisarts: dat klopt. Maar dat is maar 1 moment opname, een opname die niet in de rust van je eigen huis wordt genomen. Thuis meten werd ons daarom toch aangeraden door de arts in het ziekenhuis.

Duidelijke, zelfs informatieve website. Productvoorraad van alle items die we hebben overwogen was goed, en de levertijd van de uiteindelijke bestelling was minder dan 24 uur.

Verbeterpunten

De 'tips' naast de bestelknop lijken niet zozeer goed bedoeld, maar vooral een manier om extra geld te verdienen. Vandaar de lagere waardering.

Louise Mohansingh

Ik was van plan om het terug te sturen maar heb begrepen dat bij retourneren je geld niet terug krijg.

Verbeterpunten

Kan ook bij de huisarts terecht

Reactie Bloeddrukmeterswebshop.nl:

Uiteraard betalen wij de aankoopsom wel terug indien u uw bestelling retourneert.