8.9 /10

checkbox95% beveelt Bloedwaardentest aan!

Marianne Koek

prima ervaring

B.T

Perfect

Nancy

Matthijs

Sky

Fijn en laagdrempelig om zo je gezondheid wat in de gaten te kunnen houden.

K.

Positief, snelle uitslag (binnen 3 dagen)

Marion

Tevreden!

Annemarie

SterSterSterSterLege ster

Helaas was er wat verwarring over de betaling maar verder weer prima geregeld. Misschien tip om met andere bezorgservice te gaan werken omdat Post NL erg lang kan duren

Kristina Marinova

SterLege sterLege sterLege sterLege ster

Unprofessional

Antwoord Bloedwaardentest

Dear Kristina, Thank you for your review. We have been in contact with you by email and it appeared that the entire procedure was not clear to you. We explained this to you and after that you understood and were satisfied. We are glad we could still help you and if you have any questions please feel free to contact us. Best regards, Het Bloedwaardentestteam

Geantwoord op

Gijs

Erg snelle resultaten! Ik ben tevreden.

Bertil Hartoch

prima goede service

Richard

Snel en correct geleverd

Femke

Waardevol dna consult, veel nieuwe inzichten!

Ik ben blij dat er een lab is dat proactief testen uitvoert. De website was makkelijk te navigeren. De buisjes bloedmonsters werden 24 uur nadat ik mijn bestelling had geplaatst thuisbezorgd. Ik ontving een verwijsbrief voor de bloedafname via e-mail. Ik kon een afspraak maken op een locatie dicht bij mijn huis. Ik heb de monsters die dag via post.nl opgestuurd en ze waren de volgende dag al in het lab. Vragen werden snel beantwoord en ik kreeg mijn uitslagen op tijd. Ik ben tot nu toe tevreden.

Roelof

Alles verliep keurig

Bloedwaardentest verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Bloedwaardentest heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 27 mei 2019

Bloedwaardentest

Je kunt bij Bloedwaardentest zelf labonderzoek aanvragen zonder verwijsbrief van je huisarts en bloedonderzoek laten doen op 800 prikposten in Nederland door een officieel ziekenhuislaboratorium.

Europaplein 1

Perfect

Nancy

Matthijs

Sky

Fijn en laagdrempelig om zo je gezondheid wat in de gaten te kunnen houden.

K.

Positief, snelle uitslag (binnen 3 dagen)

Marion

Unprofessional

Antwoord Bloedwaardentest

Geantwoord op

Gijs

Erg snelle resultaten! Ik ben tevreden.

Bertil Hartoch

prima goede service

Richard

Snel en correct geleverd

Femke

Waardevol dna consult, veel nieuwe inzichten!

Roelof

Alles verliep keurig