Op zich duidelijk geregeld, alleen toen ik in het ziekenhuis stond om te prikken wisten de mensen niet echt wat ze ermee aan moesten, hadden ze nog niet meegemaakt dat iemand zo’n test privé buiten... Op zich duidelijk geregeld, alleen toen ik in het ziekenhuis stond om te prikken wisten de mensen niet echt wat ze ermee aan moesten, hadden ze nog niet meegemaakt dat iemand zo’n test privé buiten de zorgverzekering om, liet maken

Marlies

Zeer tevreden. Duidelijke uitleg bij het gebruik en het lezen van de uitslag. Fijn om te weten dat alles in orde is.

Ik heb heel goede ervaringen met dit bedrijf. Zeer goede klantenservice en je ontvangt vrij snel de resultaten van je onderzoek. Je kunt de onderzoeken ook anoniem doen als je daar voor kiest, maar... Ik heb heel goede ervaringen met dit bedrijf. Zeer goede klantenservice en je ontvangt vrij snel de resultaten van je onderzoek. Je kunt de onderzoeken ook anoniem doen als je daar voor kiest, maar dat vond ik zelf overbodig. Ze gaan heel netjes om met je privacy.
Ik raad dit bedrijf aan iedereen aan die zelf onderzoeken wil laten doen als een huisarts dat weigert. Dat gebeurt wel eens.

Erg positief. Behulpzame klantenservice en resultaten zijn snel binnen.

Snelle levering met duidelijke instructies voor het afnemen en opsturen van de test. Resultaat wordt professioneel uitgeleverd via email.

Antonique Rutten

Alles uitstekend geregeld in praktisch en communicatief opzicht. Zelfs toen de prikpost een administratieve fout had gemaakt in mijn nadeel wat achteraf bleek, werd deze voor mij door... Alles uitstekend geregeld in praktisch en communicatief opzicht. Zelfs toen de prikpost een administratieve fout had gemaakt in mijn nadeel wat achteraf bleek, werd deze voor mij door Bloedwaardentest.nl meteen opgelost en had ik er geen omkijken naar. Echt een aanrader!

Luuk Seijkens

Goede service, pakketje wordt discreet en zorgvuldig bij je thuisbezorgd. na het bloedprikken bij een locatie bij je in de buurt stuur je de stalen op en binnen een week had ik de uitslag. Goede service, pakketje wordt discreet en zorgvuldig bij je thuisbezorgd. na het bloedprikken bij een locatie bij je in de buurt stuur je de stalen op en binnen een week had ik de uitslag.
een must als je je gezondheid belangrijk vindt!

Max van Axis of Energy

Goede vriendelijke en duidelijke uitleg gehad over hun mooie product.

Makkelijk bestellen, bestelling snel in huis en binnen enkele dagen de resultaten in bezit! Prima!