Zeer snelle reactie op mijn aanvraag en binnen 48 uur de uitslag.

Snel antwoord op vragen. Vriendelijk personeel. Alles netjes en goed geregeld. Zeker een aanrader.

Guido Vogel

Prima. Snel en professioneel.

Prima geregeld en snel de uitslag binnen

Jan meppel.

Diverse testen aangevraagd, werden snel geleverd.
Met duidelijke uitleg, en met vragen snel antwoord per email, of telefoon.
Correct en duidelijk.

Goede uitleg en snelle uitslag van de gemeten bloedwaarden. Tevreden klant!

Hans

Aanvraag procedure verliep zeer eenvoudig. Voorafgaande informatie was duidelijk en toegankelijk. Gevraagde testen werden snel toegestuurd, met duidelijke uitleg over de toepassing. Resultaten... Aanvraag procedure verliep zeer eenvoudig. Voorafgaande informatie was duidelijk en toegankelijk. Gevraagde testen werden snel toegestuurd, met duidelijke uitleg over de toepassing. Resultaten werden binnen de afgesproken tijd geleverd en zijn duidelijk toegelicht. Kortom, ik was er blij mee!

Rets

Op de beurs kennisgemaakt met Bloedwaardentest, goede en snelle test tegen een redelijke prijs.

Als je je bloed een keer wil laten testen zonder de huisarts te hoeven overtuigen dan kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen! Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. De resultaten zijn goed te... Als je je bloed een keer wil laten testen zonder de huisarts te hoeven overtuigen dan kan ik dit bedrijf van harte aanbevelen! Vragen worden snel en duidelijk beantwoord. De resultaten zijn goed te begrijpen, ook voor een leek.