Daphne Vermeulen

(Bewerkt)

Ik maak vaker gebruik van Bloedwaardentest. Fijne service.

Loes van Winssen

Super goed

Frank

Snelle levering volgens afspraak. Bij vragen achteraf werd ik ook goed te woord gestaan en geholpen.

Rob Stam

Efficient en snel.

Richard

Testafname kit snel ontvangen en kon snel terecht bij een priklocatie. Op donderdag bloed laten prikken en had maandagochtend de uitslag al. Top service!

Bart Weijenborg

Alles super snel en makkelijk geregeld, uitslag snel en duidelijk op de mail ontvangen en voor vragen kun je contact met ze opnemen. Zeker een aanrader!

Martine

(Bewerkt)

Fijn om zo een test te kunnen laten uitvoeren. Prima met uitleg op de website om de uitslag te begrijpen.
Het bedrijf is overigens goed bereikbaar voor vragen, via whatsapp en email.

Gijs

Goede informatie en snelle reacties

Robertus Bergman

Je wordt gestuurd naar een prikpunt waar je niet kan parkeren. Graag uit meer prikpunten kunnen kiezen eventueel ten zuiden of ten oosten van Rotterdam. Via bloedwaardentest van Bonusan kan je in je... Je wordt gestuurd naar een prikpunt waar je niet kan parkeren. Graag uit meer prikpunten kunnen kiezen eventueel ten zuiden of ten oosten van Rotterdam. Via bloedwaardentest van Bonusan kan je in je eigenwoonplaats vlakbij prikken.

Reactie Bloedwaardentest:

Beste Robertus, Bedankt voor je terugkoppeling. Wij kunnen, indien de locale situatie niet naar wens is, direct een andere prikpost doorgeven. In uw geval hebben wij een tiental alternatieven... Beste Robertus, Bedankt voor je terugkoppeling. Wij kunnen, indien de locale situatie niet naar wens is, direct een andere prikpost doorgeven. In uw geval hebben wij een tiental alternatieven gemaild voor een hopelijk volgende keer, die hopelijk een betere parkeer voorziening hebben. Goed ide om de prikposten te laten ranken op kwaliteit zoals parkeergelegenheid.

Menno Veenstra

Voldoet aan de verwachting