9 /10

checkbox0% beveelt Blokhuttenoutlet.nl aan!

G.Dorenbos

super bedrijf vriendelijke meiden

Gert Jan Pater

Johan Van Thielt

SPAM Kwalitatief hoogwaardig materiaal en prima service!!

Cardinaels-Vennekens

Eerlijke afhandeling, goede communicatie, snelle levering.

M. Vugts

Goede service/info

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen familie Vugts, Bedankt dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van deze mooie 5-sterren review en de feedback! De feedback aangaande het hang- en sluitwerk voor de deuren gaan we bespreken met de productiefabriek en kijken of we dit kunnen verbeteren. We wensen u heel veel plezier van uw blokhut met overkapping. Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

De Ruysscher Noël

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer de Ruysscher, Bedankt voor deze fantastische 5-sterren review! Daar worden we heel blij van. We zijn blij dat u zo'n goede ervaring met zowel onze blokhutten als ons bedrijf heeft. We wensen u heel veel plezier van uw blokhut. Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Eric Boerop

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Boerop, Bedankt voor uw mooie review en de feedback! We wensen u heel veel plezier van uw blokhut! Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Niehoff

Prima bedrijf nette werknemers

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Niehoff, Hartelijk dank voor uw mooie 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en het product. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw blokhut en horen het graag als we in de toekomst nog iets voor u kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

De feyter gerd

Correcte en snelle service.

Google
Zeer degelijk materiaal, nauwkeurig op maat gezaagd. In bijgevoegde brochure was een QR code, die via een filmpje de opbouw verduidelijkte. Handig!

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen mevrouw de Feyter, Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenreview! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over zowel ons bedrijf als het product. Daar worden we heel blij van! We wensen u veel plezier met uw blokhut en staan graag voor u klaar als u in de toekomst nog vragen of wensen heeft. Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Behulpzame medewerkers en een perfect product

Behulpzaam personeel

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen, Bedankt dat u de moeite heeft genomen voor het schrijven van deze mooie review en feedback. We wensen u heel veel plezier van uw blokhut! Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Fam Paauw

Prachtige blokhut. Fijne samenwerking. Zeer goede service en communicatie.

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen familie Paauw, Ontzettend bedankt voor jullie mooie review en de duidelijke feedback! We zijn blij dat jullie overall een goede ervaring met ons hebben en gaan zeker met de feedback aan de slag. We wensen jullie heelveel plezier van jullie blokhut. Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

E.J. Timmerwerken

SterSterSterHalve sterLege ster

SPAM Goede kwaliteit/prijs verhouding. Mooi en fijn product. Snelle afhandeling en goede levering.

Een aantal shingles waren beschadigd

Maarten

Goed.

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Vonk, Bedankt dat u de moeite heeft genomen voor het plaatsen van deze mooie review en de feedback over de montagehandleiding om deze alvast op de website te zetten ter voorbereiding. Dat is een goede tip en gaan we toepassen! Bedankt! We wensen u heel veel plezier van uw blokhut met overkapping! Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Vermeulen

Goede service, knappe prijs en goede kwaliteit spullen.

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Vermeulen, Bedankt voor het plaatsen van deze mooie review en duidelijke feedback! We gaan hier zeker mee aan de slag, zodat we dit kunnen verbeteren. We wensen u heel veel plezier van uw blokhut! Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Wim Wilman

Snel, duidelijk, precies en uitermate vriendelijk inclusief de vrachtwagen chauffeur welke kwam leveren

Antwoord Blokhuttenoutlet.nl

Goedemorgen meneer Wilman, Ontzettend bedankt voor het plaatsen voor deze geweldige review. Heel leuk! We hebben het ook doorgestuurd naar de vrachtwagen chauffeur. Dan kan zijn dag ook weer goed beginnen. :-) We wensen u heel veel plezier van uw overkapping. Met vriendelijke groet, Team BlokhuttenOutlet.nl

Geantwoord op

Blokhuttenoutlet.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

Blokhuttenoutlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 9/10
  • checkEerste review geschreven op 30 oktober 2017

Blokhuttenoutlet.nl

Wij hebben voor iedere tuin de ideale oplossing. Met liefde uit eigen Nederlandse productiefabriek.

Phileas Foggstraat 37

7825 AK Emmen

G.Dorenbos

super bedrijf vriendelijke meiden

Gert Jan Pater

Johan Van Thielt

SPAM Kwalitatief hoogwaardig materiaal en prima service!!

Cardinaels-Vennekens

Eerlijke afhandeling, goede communicatie, snelle levering.

M. Vugts

Goede service/info

De Ruysscher Noël

Eric Boerop

Niehoff

Prima bedrijf nette werknemers

De feyter gerd

Correcte en snelle service.

Behulpzame medewerkers en een perfect product

Behulpzaam personeel

Fam Paauw

Prachtige blokhut. Fijne samenwerking. Zeer goede service en communicatie.

E.J. Timmerwerken

SterSterSterHalve sterLege ster

Een aantal shingles waren beschadigd

Maarten

Goed.

Vermeulen

Goede service, knappe prijs en goede kwaliteit spullen.

Wim Wilman

Blokhuttenoutlet.nl heeft de volgende resultaten bereikt: