Eigenlijk hou ik meer van één op één contacten ipv via de telefoon en pc. Toch weten de mensen van De Autofinancier er een persoonlijke touch aan te geven waardoor de contacten verre van kil en koud...Eigenlijk hou ik meer van één op één contacten ipv via de telefoon en pc. Toch weten de mensen van De Autofinancier er een persoonlijke touch aan te geven waardoor de contacten verre van kil en koud zijn.
AlbertoSchilder
Nick Hofhuis, Dat is de eerste persoon aan wie ik denk als ik aan 'De Auto Financier' denk. Ik ben zo goed (geduld, goede communicatie, snelle schakeling, vriendelijk) geholpen door hem. Dus een...Nick Hofhuis, Dat is de eerste persoon aan wie ik denk als ik aan 'De Auto Financier' denk. Ik ben zo goed (geduld, goede communicatie, snelle schakeling, vriendelijk) geholpen door hem. Dus een beddrijf die iemand als Nick in dienst heeft, verdient bij bij meer dan 10 sterren, keep it ip guys. AlbertoSchilder
Vkb montage
Zeer goed tot nu
Refinery Consults
Prima (snel) contact- Alles vlot geregeld
Rhafotsky Godoy
Echt helemaal top
Keanenburg
Geduldig en behulpzaam tot het laatste moment.
boomsma
De ervaring van mij is dat zij mij super snel hebben geholpen met een financiering, daar dit mijn eerste keer voor een lening.