Inhoud cursus
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

cor Polman

Heel goed uitleg gehad en heel duidelijk en zeker moeten zeggen dat we beter moesten meer kijken rond de reachtruck en mensen houden op afstand echt een goede opleider top ga zo door

Vond de instructeur zeer goed aanwezig en duidelijk in de uitleg. Zelf vond ik het een beetje langdradiger omdat ik al eerder gebruik had gemaakt van heftruck en veel al wist misschien is het een... Vond de instructeur zeer goed aanwezig en duidelijk in de uitleg. Zelf vond ik het een beetje langdradiger omdat ik al eerder gebruik had gemaakt van heftruck en veel al wist misschien is het een idee om van te voren al te kijken of de cursist al ervaring heeft opgedaan zodat je mogelijke onderdelen niet meer hoeft te behandelen waardoor dit "langdradige" niet meer het geval is

De cursus was heel duidelijk in opzet, en de instructeur geeft voortdurend correcte feedback met betrekking tot wat beter kan. Als cursist word je dus continu geprikkeld, om zo onnodig en onbewust... De cursus was heel duidelijk in opzet, en de instructeur geeft voortdurend correcte feedback met betrekking tot wat beter kan. Als cursist word je dus continu geprikkeld, om zo onnodig en onbewust fout handelen af te leren. Goed is goed, en fout is opnieuw of anders aanpakken. Verder zijn de deelopdrachten uitvoerbaar en voornamelijk gebaseerd op herhaling van opgedane vaardigheid (eerste keer training of herhaaltraining). Kleine groep cursisten maakt het gemakkelijk voor de instructeur om overzicht te houden en iedereen van juiste feedback te voorzien.

Was een geslaagde cursus goede begeleiding en uitleg van de examinator nam de tijd voor vragen en gaf goede instructies voor het in gebruik nemen apparaat met als resultaat een certificaat.

Dylan

Top cursus, goede instructeur, zeer professioneel. Nam goed de tijd om dingen uit te leggen en zeer leerzaam. Het leek wel of meneer meer dan 2 ogen had. Erg fijne ervaring en daardoor geslaagd !

Gert Van Renselaar

Gewoon een fijne docent ik had al ervaring met reachtruck
En dat had Paul meteen door natuurlijk waar door ik mijn opdrachten gedaan heb en de andere cursisten heb geholpen

De ontvangst was goed met koffie en een goede uitleg. Toen de vloer op en met de heftruck en pallettruck diverse oefeningen uitvoeren. Kortom een leerzame en leuke dag

Fijne opleiding gehad. Locatie is prima op orde. Mooie loods om te trainen met voldoende materialen en voldoende voertuigen aanwezig. Docent is erg vriendelijk en duidelijk. Geeft de tijd om zelf... Fijne opleiding gehad. Locatie is prima op orde. Mooie loods om te trainen met voldoende materialen en voldoende voertuigen aanwezig. Docent is erg vriendelijk en duidelijk. Geeft de tijd om zelf dingen uit te proberen en van je fouten te leren. Hij legt alles goed uit en vindt het geen probleem iets meerdere keren uit te leggen als dit nodig is. Geeft les op een speelse en toegankelijke manier. Het examen wordt op een relaxte en laagdrempelige manier afgenomen. Faciliteiten zijn prima, schoon en verzorgd.

De cursusleiders waren goed in het op hun gemak stellen van de cursisten en hebben de juist taal en benadering gekozen om de lesstof toe te lichten. Het was goed dat ze door af en toe goed te... De cursusleiders waren goed in het op hun gemak stellen van de cursisten en hebben de juist taal en benadering gekozen om de lesstof toe te lichten. Het was goed dat ze door af en toe goed te overdrijven de ernst van de veiligheid benadrukte. Ook op de machines werden goede voorbeelden gegeven in het werken ermee. Toppers!

Allirio

Ik vond de opleidingen zeer interessant en uitgebreid. Zelfs de theorie kwam goed aan bod. Onze Docent Randy is zeer duidelijk en zeer ervaren dat merk je meteen! Ben blij dat ik bij Blom ben... Ik vond de opleidingen zeer interessant en uitgebreid. Zelfs de theorie kwam goed aan bod. Onze Docent Randy is zeer duidelijk en zeer ervaren dat merk je meteen! Ben blij dat ik bij Blom ben geweest en kom zeker terug!