Our friendly trainor DENNIS helped us all the way through out our training, thumbs UP for him....facilities/trucks/machines and training place itself is a perfect training ground for both...Our friendly trainor DENNIS helped us all the way through out our training, thumbs UP for him....facilities/trucks/machines and training place itself is a perfect training ground for both begginers/refreshers/ and or need renewals of their training..TOP!!!
Maikel
Beide dagen een andere opleider gehad, maar allebei even bevlogen, heel mooi dat er veel uren zijn voor het opdoen van praktijk, en de duidelijke instructies die er gegeven worden, daar kon ik de...Beide dagen een andere opleider gehad, maar allebei even bevlogen, heel mooi dat er veel uren zijn voor het opdoen van praktijk, en de duidelijke instructies die er gegeven worden, daar kon ik de tweede dag helemaal mee uit de voeten en voelde ik me zeer ontspannen. bedankt en tot in de toekomst.
Sadeghi, R
De cursus basisopleiding heftruck is mij zeer goed bevallen. Ik heb twee zeer fijne cursusdagen dagen gehad waardoor heb ik veel geleerd. De instructeurs waren zeer professionele en...De cursus basisopleiding heftruck is mij zeer goed bevallen. Ik heb twee zeer fijne cursusdagen dagen gehad waardoor heb ik veel geleerd. De instructeurs waren zeer professionele en beantwoorden alle mijnvragen gerust en duidelijk. De afwisselingen vind ik perfect en ben zeer tevreden met dat ik Blom heb gekozen. Randy de instructeur van de 2e dag die ook mijn examinator was, is een zeer aardige jongen die zijn tak heel goed doet.
Vincent
Ik heb het als leuk ervaren en alle stof werd goed behandeld. Indien er onduidelijkheden waren kon ik bij de professional komen en werd ik goed en duidelijk ge?nformeerd.
Goede uitleg en goede begeleiding. De instructeur was rustig en vriendelijk, ging niet pushen. Als je vragen had kon je hem altijd aanspreken en je kreeg dan direct een duidelijk antwoord.
De instructeur was duidelijk en heeft genoeg kennis en ervaring. Door de instructeur ben ik op dingen gewezen die ik vergeten was of niet meer toepaste zowel in theorie als praktijk
Ik heb bij jullie me heftruckcerticaat met succes behaald En nu reachtruck Eerlijk heb geen woorden voor, die instructuur doet hun werk heelprima echt geen woorden voor Het voel aan...Ik heb bij jullie me heftruckcerticaat met succes behaald En nu reachtruck Eerlijk heb geen woorden voor, die instructuur doet hun werk heelprima echt geen woorden voor Het voel aan als ik jaren ervaring heb in het besturen van reachtruck,trouwens net me tweededag is??
In de theorie ruimte was het veel te warm maar in de praktijk ruimte was het ok?!. We kregen goede en voldoende uitleg bij alle onderdelen en een fijne goed gebekte instructeur.
Het was duidelijk, begint met een goeie uitleg van de theorie door leuke en spraakzame mensen waar je ook gewone gesprekken mee kan voeren. Daarna veel hulp in de praktijk en geen enkele keer is...Het was duidelijk, begint met een goeie uitleg van de theorie door leuke en spraakzame mensen waar je ook gewone gesprekken mee kan voeren. Daarna veel hulp in de praktijk en geen enkele keer is iets te veel gevraagd!
THET WIN AUNG
Die is heel goed voor mij. Ik kreeg heel veel informatie voor mijn werk. Het is heel handig voor mijn werk. Heel erg bedankt voor alles. Ik vind het heel leuk.