Inhoud cursus
Methode lesgeven
Algemeen

IHC

Verbeterpunten?

Misschien link naar lesstof in advertentie

Renato Patacas

Good

Verbeterpunten?

Een volledige email, ik had het studie werk niet er bij

Can

De opleiding is goed en duidelijk ook voor iemand die geen ervaring heeft met een Heftruck, ook was de instructeur heel geduldig en hielp als het nodig was, simpelweg goede cursus!

John Polak

Goede locatie, lekker ruim en een zeer bekwame begeleider. Duidelijke uitleg van de theorie en ook degelijk materiaal om mee te werken. Ik kan Blom zeker aanbevelen aan mijn collegas.

TU Delft

Ok

Gb

Richard

Vriendelijke instructeur (Peter) , erg behulpzaam en duidelijk. Aangezien de training tussen 11:00 uur en 14:30 uur plaatsvond was het misschien beter dat er ook een lunch bij was geweest. Verder... Vriendelijke instructeur (Peter) , erg behulpzaam en duidelijk. Aangezien de training tussen 11:00 uur en 14:30 uur plaatsvond was het misschien beter dat er ook een lunch bij was geweest. Verder geen enkel commentaar is als zeer prettig ervaren!

Bert Boele

Voor deelnemers die de Nederlandse taal beheersen zonder twijfel een prima instructeur. Vanaf het eerste moment heel duidelijk is over wat voor hem (Blom) bepalende punten zijn in de training, en... Voor deelnemers die de Nederlandse taal beheersen zonder twijfel een prima instructeur. Vanaf het eerste moment heel duidelijk is over wat voor hem (Blom) bepalende punten zijn in de training, en ook duidelijk is over het van de deelnemers gedrag/inzet
tijdens de training.
Ik vind deze persoon een goed boegbeeld voor jullie bedrijf in algemene zin, hij geeft op een makkelijke/luchtige wijze les maar is bloedserieus en daar waar nodig onverbiddelijk op het moment er een foute of onjuiste handeling door hem is waargenomen.

Alex

Fijne groep, niet te groot en genoeg tijd voor alle cursisten, zodat je haast niet hoeft te wachten op een machine. Examinator/instructeur gaf prettig les en was kritisch op de juiste momenten.

Batista technologie

Geweldig

Vera

Leerzaam

Verbeterpunten?

Pallets met geladen lading voor meer indruk in verschillende heflasten. Wat meer past bij het werk.