Inhoud cursus
Algemeen

Erik de Jager

Leerzaam

Verbeterpunten?

Kan zo 1,2,3 niets bedenken.

De instructeur was erg relaxed en legte alles goed uit. We waren met 5 cursisten dus de groep was klein en we hadden daarom alle tijd om onze opdrachten rustig uit te voeren

Instructeur stond boven de stof en gaf duidelijke uitleg.
Materialen die beschikbaar werden gesteld zoals de heftruck en loods met verschillende onderdelen waren prima.
Lokaal / kantine is...
Instructeur stond boven de stof en gaf duidelijke uitleg.
Lokaal / kantine is wel een beetje karig en verouderd.

Frans werkman

Ik heb deze cursus met plezier gedaan.
Heb veel tijd met de reach kunnen doen.
Alles verliep rustig, en uitleg was goed.
Op 10 en 11 augustus ben ik daar weer.
Dan voor heftruck....
Ik heb deze cursus met plezier gedaan.
Heb veel tijd met de reach kunnen doen.
Alles verliep rustig, en uitleg was goed.
Op 10 en 11 augustus ben ik daar weer.
Dan voor heftruck. ook daar zag ik de rust.
Al met al heb ik twee mooie dagen gehad.

Albert

Mooie overzichtelijk cursus met goede informatie van instructeur met humor en degelijke kennis van zaken!
Leuke praktische opstelling met variabele kunstjes die allemaal zijn te doen als je al de nodige ervaring hebt.

Een cursus die echt gericht is op de praktijk. Aan het einde vijf waardevolle oefeningen gedaan waar ik veel aan heb tijdens in mijn huidige werk. Wel handig om echt thuis het theoriegedeelte te... Een cursus die echt gericht is op de praktijk. Aan het einde vijf waardevolle oefeningen gedaan waar ik veel aan heb tijdens in mijn huidige werk. Wel handig om echt thuis het theoriegedeelte te doen. Dat komt namelijk minder aan bod en werd vooraf ook gecommuniceerd. Eindconclusie: prima dagcursus als je al wat ervaring op de heftruck hebt.

Herrero

It was a very complete course and perfectly assisted by the monitors at all times. enjoy the course.I would take a new course with Blom, I was very satisfied

Ik vond dat de leraar het uitstekend heeft uitgelegt aan ons. Super fijne hulp en duidelijk en heel begripvol. Super fijne les gekregen en uitleg over bepaalde vragen. echt chapeau voor Yannick.... Ik vond dat de leraar het uitstekend heeft uitgelegt aan ons. Super fijne hulp en duidelijk en heel begripvol. Super fijne les gekregen en uitleg over bepaalde vragen. echt chapeau voor Yannick. Niet alleen omdat ik geslaagd ben maar ik zou iedereen BLOM aanbevelen en de aanpak van Yannick werkt enorm goed ! Bedankt voor de fijne en leerzame dagen.

Ik heb hele fijne instructies gehad van Michel, hij heeft mij heel goed geholpen en alles duidelijk uitgelegd.
Bedankt Michel voor die onwijs mooi dag.
Ik zou de blom aanraden aan iedereen...
Bedankt Michel voor die onwijs mooi dag.
Ik zou de blom aanraden aan iedereen dat een certificaat wil halen.
Mvg

Quint