Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Op deze vervolgcursus waren 2 mensen zonder enige ervaring, dit kost altijd weer een hoop tijd en oponthoud.
enkele heftrucks met zeer slechte accus, deze moesten tijdens de les opgeladen of gewisseld worden. 1 reachtruck stond leeg bij aankomst

Gertjan

Mooi gevarieerd doordat er verschillende machines aanwezig zijn. Ook qua opstelling van het parcours alleen maar lof. In een beperkte ruimte is het mogelijk om vele disciplines te beoefenen.

Cursus leider was rustig en heeft alles erg duidelijk uitgelegd.
Cursus leider was rustig en heeft alles erg duidelijk uitgelegd.
Ook tijdens de ruime tijd die beschikbaar was voor het oefenen met de machines, heeft hij ruim de tijd genomen om iedereen te helpen met aanwijzingen

De digitale boeken zijn goed en de quiz is ook goed.
Wel heel erg jammer is dat je geen feedback krijgt vd foute vragen.
Zo leer je niet van je fouten.

Veel informatie in een korte tijd. Maar met goede uitleg. Volledig begrijpelijk. Met een dosis humor om het ontspannen te maken. In de praktijk alles zien maar toch het gevoel geven dat je... Veel informatie in een korte tijd. Maar met goede uitleg. Volledig begrijpelijk. Met een dosis humor om het ontspannen te maken. In de praktijk alles zien maar toch het gevoel geven dat je zelfstandig werkt.

Was een goede uitleg aan de hand van de praktijk, trucks werden naar voren gehaald en van alles over verteld.
Voldoende ruimte om te rijden met de hef/reach trucks

Hans

De cursusleider is serieus en geloofwaardig doordat hijzelf consequent de uitgelegde regels in de praktijk brengt bij voorbeelden. Ook is de instructie zeer compleet naar mijn gevoel. De ontvangst... De cursusleider is serieus en geloofwaardig doordat hijzelf consequent de uitgelegde regels in de praktijk brengt bij voorbeelden. Ook is de instructie zeer compleet naar mijn gevoel. De ontvangst was ook gastvrij en met koffie.

Vegro

Leerzaam

Verbeterpunten?

Geen frisdrank of versnapering beschikbaar

Marvin

Heb 2 fijne dagen gehad met Vader en Zoon. Goed uitgelegd alle tijd om te leren, en veilig werken!

Goede communicatie, open sfeer, en vriendelijk! Was gewoon top! Als ik weer moet wil ik graag met deze 2 heren weer opgeleid worden!!

Teun

Ik vond de cursus heel leerzaam en de leraren legde alles heel goed uit. Buiten dat de leraren heel goed uitlegde waren het allebei ook top mensen en was er een leuke sfeer. Dus kortom heb ik veel... Ik vond de cursus heel leerzaam en de leraren legde alles heel goed uit. Buiten dat de leraren heel goed uitlegde waren het allebei ook top mensen en was er een leuke sfeer. Dus kortom heb ik veel geleerd en twee leuke dagen gehad. 10/10