Inhoud cursus
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Richard

Vond de opleiding erg duidelijk,vond ook het voorbereide lesmateriaal zoals de quiz en de e learning erg fijn.
Zo kon ik me goed voorbereiden.
Heb mijn examen en praktijk gedaan in...
Zo kon ik me goed voorbereiden.
Heb mijn examen en praktijk gedaan in sloterdijk met lars als leraar.hij was vriendelijk en duidelijk met zn uitleg.
Wat erin geresulteerd heeft dat ik ondanks mij autisme,adhd en dyslexie toch mijn theorie en praktijk heb behaald.
Vond het een leerzame 2 dagen.
Dank jullie voor deze goede cursus

Instructeurs met gevoel voor humor. Ze hebben een zeer goede benadering van de student. Alles eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd. Ze proberen elk individu 100 procent aandacht te geven en alle... Instructeurs met gevoel voor humor. Ze hebben een zeer goede benadering van de student. Alles eenvoudig en begrijpelijk uitgelegd. Ze proberen elk individu 100 procent aandacht te geven en alle nodige kennis over te brengen

Henk

Sommige onderdelen waren nog niet behandeld en geoefend. Om dat dan meteen in de examen woordelijk te verwerken is voor sommige mensen best spannend. Ook had ik vooraf een ogen testje verwacht en... Sommige onderdelen waren nog niet behandeld en geoefend. Om dat dan meteen in de examen woordelijk te verwerken is voor sommige mensen best spannend. Ook had ik vooraf een ogen testje verwacht en controle is bewijs zoals bij het cbr .

Wim Buining

In antwoord op U vraag dat ik erg veel heb gehad aan de uitleg van de cursus en ik graag wil toelichten dat de heer Herman, ik weet zu.n achtermaan niet maar ik in Hengelo op 21 juli daar was Daar... In antwoord op U vraag dat ik erg veel heb gehad aan de uitleg van de cursus en ik graag wil toelichten dat de heer Herman, ik weet zu.n achtermaan niet maar ik in Hengelo op 21 juli daar was Daar ik hem een tien met een griefel mag geven,, Hij goed en met passy de lessen,, en het examen heeft afgemomen Ik veel dank ook aan U bedrijf en met bijzonder veel genoegen U materieel mocht gebruiken om tot een goed resultaat te mogen komen en een positieve uitslag verkregen mag hebben voor mij het certificaat, groet van Wim Buining en aan de Heer Herman,

Was over het algemeen gewoon goed. Minder was de instructie op de tweede dag voor de mensen die nog nooit een magazijnvoertuig hebben gezeten.
Ook vond ik de manier waarop de theorie werd...
Ook vond ik de manier waarop de theorie werd gegeven wat minder. De uitleg was goed, maar de ruimte, plek en materiaal waren minder goed. Dit had er waarschijnlijk mee te maken dat het de bedoeling is de theorie thuis zelf door te nemen

Roel

De vakkennis en houding van de instructeur was goed.
Doordat hij meerdere cursisten moest begeleiden kon hij naar mijn mening niet voldoende aandacht aan iedereen geven.
Als ze met 2...
De vakkennis en houding van de instructeur was goed.
Als ze met 2 instructeurs waren dan was dit wel mogelijk geweest.

Rashid

Goede intro via email met link naar theorie.
Prima praktijk docent, maakte in een kort praatje van alle cursisten een soort team, zowel bij de heftruck als ook bij de reachtruck cursus. Goede intro via email met link naar theorie.
Uitstekende inleiding, cursus goed gericht op de realiteit. Praktijk gedeelte zeer goed begeleid, goede instructies. Dikke pluim, het was een goed opfris cursus, bedankt.

Mees

Met bijna 20 jaar ervaring op de heftruck was ik niet op zoek naar een hele dag theorie en praktijk, daarom sluit deze korte cursus goed aan bij hetgeen ik zocht. Thuis de theorie doornemen, op... Met bijna 20 jaar ervaring op de heftruck was ik niet op zoek naar een hele dag theorie en praktijk, daarom sluit deze korte cursus goed aan bij hetgeen ik zocht. Thuis de theorie doornemen, op locatie de praktijk opdrachten doen en het theorie-examen afleggen. Dit alles kost maar een paar uur, ideaal!

Instructeur was duidelijk, recht op de man af en zeer vriendelijk, al om al een uitstekende vent en kwam firma een aanrader voor iedereen die goed ge?nstrueerd wil worden.

R.G.Onderdelinden

Verbeterpunten?

Graag een instructeur, Chris beter duidelijker en meer praktijk gericht dan de dame ook punt van aandacht lunch ! Drinken voor dit bedrag eigenlijk een must !