Inhoud cursus
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Walid

De trainers zijn geweldig ,vriendelijk, ze hebben een goede manier om uit te leggen waardoor je snel leert en een goed vereenvoudigde manier om alle regels gemakkelijk te onthouden

Angela

Ik vond de cursus echt heel leerzaam . Fijn dat het in kleine groepjes is , en dat er afwisseling is tussen theorie en praktijk.. Onze instructeur Johan nam echt de tijd om je op je gemak te stellen... Ik vond de cursus echt heel leerzaam . Fijn dat het in kleine groepjes is , en dat er afwisseling is tussen theorie en praktijk.. Onze instructeur Johan nam echt de tijd om je op je gemak te stellen en alles vakkundig aan te leren , waardoor ik nu het vertrouwen heb om op mijn werk met de heftruck aan de slag te gaan en meer ervaring op te doen .

Peter, de instructeur van de eerste dag, had er absoluut geen zin in vanaf het begin. Persoonlijk denk ik niet dat deze meneer geschikt is om les te geven. Zijn zeer gesloten houding en beperkt... Peter, de instructeur van de eerste dag, had er absoluut geen zin in vanaf het begin. Persoonlijk denk ik niet dat deze meneer geschikt is om les te geven. Zijn zeer gesloten houding en beperkt omgangsvermogen maakt hem minder geschikt om met mensen te werken.

Uitstekend

Heel duidelijk en leerzaam

Zou niet weten wat

Ania

Te weinig individuele benadering van de leerling. Het voertuig is in detail beschreven, maar de rit zelf werd niet uitgelegd, maar getoond. Alsof het geen cursus is voor beginners maar voor... Te weinig individuele benadering van de leerling. Het voertuig is in detail beschreven, maar de rit zelf werd niet uitgelegd, maar getoond. Alsof het geen cursus is voor beginners maar voor ervaren chauffeurs.

Goed geregeld allemaal, zelf was ik te laat i.v.m. file en ongelukken op de weg, en kon Blom niet bereiken, telefoon werd nog niet opgenomen bij het hoofd kantoor. maar de instructeur deed daar... Goed geregeld allemaal, zelf was ik te laat i.v.m. file en ongelukken op de weg, en kon Blom niet bereiken, telefoon werd nog niet opgenomen bij het hoofd kantoor. maar de instructeur deed daar helemaal niet moeilijk over en mocht gewoon lekker mee doen

Jeffrey

De docente Amy is zeer kundig. Heeft een goed inzicht en goede mensen kennis. Is altijd scherp en ziet alles wat er gebeurd.
Heel goed op haar plek en staat dr mannetje tussen al die...
Heel goed op haar plek en staat dr mannetje tussen al die gasten.

De locatie is goed, materieel is goed en ook de lunch.

Eric van Wijk

Ik vond het leerzaam,interessant en goed voor mijn eigen ontwikkeling.We waren met een groep van 7 mensen en deelden de ervaringen en gebeurtenissen met elkaar,waar je ook kan van leren.Al met al... Ik vond het leerzaam,interessant en goed voor mijn eigen ontwikkeling.We waren met een groep van 7 mensen en deelden de ervaringen en gebeurtenissen met elkaar,waar je ook kan van leren.Al met al was het goed,en Kees deed het goed!