Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Relaxte sfeer, goede uitleg van de verschillende typen bedieningssystemen van de heftrucks. Kleine groep werkt rust in de hand.
en als je een oefening niet geheel goed uitvoert, dan is er tijd...
en als je een oefening niet geheel goed uitvoert, dan is er tijd om deze nogmaals te doen, zodat je gaat begrijpen waarom deze eerst niet helemaal goed ging.

Voldoende persoonlijke aandacht. Goede uitleg, ruimte voor vragen en optijd een pauzemoment. Daarnaast een prettige afwisseling van theorie en praktijk, zorgt ervoor dat je je goed je aandacht erbij... Voldoende persoonlijke aandacht. Goede uitleg, ruimte voor vragen en optijd een pauzemoment. Daarnaast een prettige afwisseling van theorie en praktijk, zorgt ervoor dat je je goed je aandacht erbij kunt houden.

Diverse verhalen gehoord over de opleiding in het algemeen. Vergeleken met die verhalen was de opleiding professioneel. Ruime keus uit transportmiddelen, goede toelichting van theorie en praktijk.... Diverse verhalen gehoord over de opleiding in het algemeen. Vergeleken met die verhalen was de opleiding professioneel. Ruime keus uit transportmiddelen, goede toelichting van theorie en praktijk. Jos is bevlogen en vakbekwaam.

Lucas

Heel erg vriendelijke mensen, mijn instructeur paul heeft topwerk gedaan. Resepectvol en leerzaam vanaf het begin, hierbij leer je ook nog allerlei trucjes die heel erg van pas komen in de... Heel erg vriendelijke mensen, mijn instructeur paul heeft topwerk gedaan. Resepectvol en leerzaam vanaf het begin, hierbij leer je ook nog allerlei trucjes die heel erg van pas komen in de werkelijkheid

Max van Hummel

Aangezien mijn aanmelding via HeftruckConcurrent via ons hoofdkantoor van Euromaster is gegaan, wist ik niet dat je online al theorie (en testvragen) kon doen.
Locatie Bijsterhuizen is niet...
Locatie Bijsterhuizen is niet duidelijk doorgeven (je zoekt naar HeftruckConcurrent, niet naar BLOM opleidingen.
Trainer Jos is fantastisch... .

Er wordt door de instructeur te veel over priv? gekletst.
Allebei de dagen.

Er wordt door de instructeur te veel over priv? gekletst.
Allebei de dagen.

ik heb veel geleerd en mijn certificaat gehaald maar ook erg veel naar andere verhalen zitten luisteren.
te veel eigenlijk.

leon

De manier zo als het op gezet is vind ik heel pretig dat je niet op 1 moment wordt getoets maar over de hele dag en dat je alle type van heftruks krijgt op een dag

Kevin

Het was een informatieve en leuke dag, die goed werd verpakt door de instructrice, de groep was leuk en de sfeer was goed. Ik heb mij van aantal dingen, die weg waren gezakt, weer de nut ingezien en... Het was een informatieve en leuke dag, die goed werd verpakt door de instructrice, de groep was leuk en de sfeer was goed. Ik heb mij van aantal dingen, die weg waren gezakt, weer de nut ingezien en ook wat nieuws geleerd te weten de stapelaar.

De instructeur was enthousiast en ervaren wat ook te merken was. We waren met een kleine groep zodat er tijd was voor iedereen. De uitleg bij de heftrucks was goed en uitgebreid

Leuke praktijk les, zeer goede opfris cursus voor mij!

De examinator deed goed haar werk en wees mij op foute en goede punten.

Door het geluid van de trucks in de loods was...
Leuke praktijk les, zeer goede opfris cursus voor mij!

De examinator deed goed haar werk en wees mij op foute en goede punten.

Door het geluid van de trucks in de loods was het soms wel moeilijk verstaanbaar.