Werden goed ontvangen, kregen fijne uitleg hoe de dagen verliepen, tussen door pauze was fijn en chille guy die voor iedereen zowel individueel als ?klassikaal? de tijd ervoor nam om je zoveel...Werden goed ontvangen, kregen fijne uitleg hoe de dagen verliepen, tussen door pauze was fijn en chille guy die voor iedereen zowel individueel als ?klassikaal? de tijd ervoor nam om je zoveel mogelijk te leren en de helpen !
2 dagen les gehad. Het eerste dagdeel was zeker minder. Reden hiervoor omdat de intructeur (rene) niet betrokken was tot de groep even veel op zijn telefoon bezig was en op de kandidaten aan...2 dagen les gehad. Het eerste dagdeel was zeker minder. Reden hiervoor omdat de intructeur (rene) niet betrokken was tot de groep even veel op zijn telefoon bezig was en op de kandidaten aan het letten was 2e dagdeel vandaag met gerard was perfect! Zeker een voorbeeld
Agata
Przede wszystkim wykwalifikowani, komunikatywni, cierpliwi i mili pracownicy, kt?rzy tworz? ?wietn? atmosfer?. Wi?kszo?? ludzi stresuje si? takimi kursami ale tutaj stres mija dwie minuty po wej?ciu...Przede wszystkim wykwalifikowani, komunikatywni, cierpliwi i mili pracownicy, kt?rzy tworz? ?wietn? atmosfer?. Wi?kszo?? ludzi stresuje si? takimi kursami ale tutaj stres mija dwie minuty po wej?ciu na hal?. Nieznajomo?? j?zyka holenderskiego nie jest problemem poniewa? prowadz?cy jest na tyle wyrozumia?y i zorganizowany, ?e jest w stanie po?wi?ci? sw?j czas i wyja?ni? co trzeba indywidualnie. Do tego testy teoretyczne s? w czterech j?zykach co u?atwia pozytywne uko?czenie egzaminu. Na kursie ka?dy ma okazje pr?bowa? swoich umiej?tno?ci na sprz?tach r??nych marek co sprawia ?e ?wiczenia praktyczne s? jeszcze ciekawsze.
Prima cursus, enkel miste ik wel de theorie en waarom beginnen jullie om 7 uur? Een cursus of training behoord leuk te zijn, uurtje later beginnen.. lekker broodje. En nu geslaagd met een...Prima cursus, enkel miste ik wel de theorie en waarom beginnen jullie om 7 uur? Een cursus of training behoord leuk te zijn, uurtje later beginnen.. lekker broodje. En nu geslaagd met een digitaal emailtje. niet eens een echt formulier. Jammer.
Larissa
De uitleg die gegeven werd was duidelijk en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. ook het praktijk gedeelte was duidelijk, Er werd een goede uitleg gegeven over de werking van de heftruck, ook...De uitleg die gegeven werd was duidelijk en er was genoeg ruimte om vragen te stellen. ook het praktijk gedeelte was duidelijk, Er werd een goede uitleg gegeven over de werking van de heftruck, ook bij het rijden werd je goed begeleid.
Ed Verschoor
De cursus hoogwerker is bedoeld om mensen vertrouwd en bekend te maken met een apparaat waar je niet dagelijks mee werkt , in mijn geval, en ik vond het een zeer leerzame cursusdag. Ook de docent...De cursus hoogwerker is bedoeld om mensen vertrouwd en bekend te maken met een apparaat waar je niet dagelijks mee werkt , in mijn geval, en ik vond het een zeer leerzame cursusdag. Ook de docent vond ik zeer bekwaam en behulpzaam op de vragen van de cursisten.
Anneke
Een deskundige instructeur, goede en nette opleiding locatie. Duidelijk lesmateriaal en ben weer een hele ervaring rijker, wat een zeer goede start is voor mijn nieuwe carri?re, jullie hebben het...Een deskundige instructeur, goede en nette opleiding locatie. Duidelijk lesmateriaal en ben weer een hele ervaring rijker, wat een zeer goede start is voor mijn nieuwe carri?re, jullie hebben het prima voor elkaar!
Klaas
Goede uitleg vragen over theorie na thuisstudie, examen tijdens de oefeningen kunnen maken op eigen tempo binnen gestelde ruimte , leuke opzet van oefenruimte ruime sortering heftrucks met...Goede uitleg vragen over theorie na thuisstudie, examen tijdens de oefeningen kunnen maken op eigen tempo binnen gestelde ruimte , leuke opzet van oefenruimte ruime sortering heftrucks met verschillende bedieningen