We hadden een zeer ervaren trainer die duidelijk communiceerde. We hebben praktische oefeningen gedaan en geoefend met theoretische vragen. Aansluitend hebben we de toets gemaakt en is er gekeken...We hadden een zeer ervaren trainer die duidelijk communiceerde. We hebben praktische oefeningen gedaan en geoefend met theoretische vragen. Aansluitend hebben we de toets gemaakt en is er gekeken naar de uitvoering van de praktische oefeningen. Al met al een zeer geslaagde ochtend.
Gerben
Dit was voor mij de eerste keer dat ik aan de 2-daagse cursus 13 en 14 juni heb deelgenomen. Het lesboek, de leerfilmpjes en de quizvragen vind ik top. De instructeur Antoine (hoop...Dit was voor mij de eerste keer dat ik aan de 2-daagse cursus 13 en 14 juni heb deelgenomen. Het lesboek, de leerfilmpjes en de quizvragen vind ik top. De instructeur Antoine (hoop dat ik het goed schrijf) Heeft alles goed en duidelijk uitgelegd. Een fijne ontspannen sfeer. Alleen de locatie is een beetje krab.
M.v.g. Gerben
Monica
Fijne leerkracht, die duidelijk verteld. Leerkracht kijkt en luistert naar de personen die cursus hebben, en wat je knelpunten zijn. Gaat hier ook mee aan de slag, zodat je einde dag er...Fijne leerkracht, die duidelijk verteld. Leerkracht kijkt en luistert naar de personen die cursus hebben, en wat je knelpunten zijn. Gaat hier ook mee aan de slag, zodat je einde dag er een goed gevoel bij hebt
Goede oefeningen, duidelijke uitleg , veel rij uren om te oefenen dit geeft vooral meer zekerheid vriendelijke instructeur die alles heel goed uitlegde en ook de theorie met je doorneemt en als je...Goede oefeningen, duidelijke uitleg , veel rij uren om te oefenen dit geeft vooral meer zekerheid vriendelijke instructeur die alles heel goed uitlegde en ook de theorie met je doorneemt en als je vragen hebt kon je alles vragen en kreeg je uitleg niet zomaar rondjes rijden maar echt pittige oefeningen waardoor je meer zekerheid krijgt als je merkt dat het steeds beter gaat
Eric
Ik vond de sfeer bijzonder prettig, de opzet professioneel en goed doordacht. De trainer (Paul Hogenes) bleek bijzonder vakbekwaam, opmerkzaam en hulpvaardig. Hij wist een bijzonder goede balans te...Ik vond de sfeer bijzonder prettig, de opzet professioneel en goed doordacht. De trainer (Paul Hogenes) bleek bijzonder vakbekwaam, opmerkzaam en hulpvaardig. Hij wist een bijzonder goede balans te bewaken tussen veiligheid, serieus werken, kennis overdragen en toch ook hier en daar wat momenten van ontspanning. Voor hen die de stof en opdrachten snel onder de knie hadden waren er aanvullende oefeningen om het uitdagend te houden en zij die wat meer moeite hadden met de voertuigbeheersing wist hij steeds op een opbouwende manier een stapje verder te brengen. Het was best druk met bewegende voertuigen maar ik heb mij geen moment onveilig gevoeld. In eerste instantie wijt ik dit aan de serieuze en goede opzet en de trainer, maar de mede-cursisten verdienen hiervoor ook een compliment, zij werkten serieus en gedisciplineerd. Het waren twee intensieve, leerzame maar vooral ook leuke dagen!
Patrick
Ik vind dat er in de hal veel en leuke oefeningen zijn opgezet, een groot aantal verschillende heftrucks met verschillende bediening, je leert meteen diversen verschillende bedieningen. De...Ik vind dat er in de hal veel en leuke oefeningen zijn opgezet, een groot aantal verschillende heftrucks met verschillende bediening, je leert meteen diversen verschillende bedieningen. De examinator vond ik zeer geschikt, hij zei alles recht voor zijn raap maar op een zeer prettige manier! Dit moet je echt kunnen als mens, kortom een aardige man...
Bart
Fijne uitleg van zowel Lars als Ed voor het besturen van de heftruck. Duidelijke aanvullende uitleg mbt interpretatie van de theorie en invulling van de dagen in zijn geheel.
Marleen
Er wordt goed de tijd genomen voor de cursisten, de cursusgever is vakkundig en legt alles duidelijk uit. Een kleine opmerking, bij 8 cursisten id de ruimte voor mijn gevoel klein, en moet je...Er wordt goed de tijd genomen voor de cursisten, de cursusgever is vakkundig en legt alles duidelijk uit. Een kleine opmerking, bij 8 cursisten id de ruimte voor mijn gevoel klein, en moet je vaak op elkaar wachten, wat van je oefentijd afgaat.
Ik heb het erg positief ervaren zeker terwijl ik nu in een andere branch zit vond ik het erg leerzaam bedankt hiervoor de leiding gevende Gerwin was heel duidelijk en eerlijk en een vriendelijke...Ik heb het erg positief ervaren zeker terwijl ik nu in een andere branch zit vond ik het erg leerzaam bedankt hiervoor de leiding gevende Gerwin was heel duidelijk en eerlijk en een vriendelijke indruk ga zo door.
Altijd ruimte voor verbetering, jammer dat de instructeur niet is komen opdagen terwijl hij de vorige dag aangaf dat hij niet zo goed tegen mensen die te laat of niet komen opdagen kon ?????....Altijd ruimte voor verbetering, jammer dat de instructeur niet is komen opdagen terwijl hij de vorige dag aangaf dat hij niet zo goed tegen mensen die te laat of niet komen opdagen kon ?????. Maximaal 6 personen voor de cursus is meer dan genoeg.