Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Begonnen met een duidelijke en informatieve uitleg. Vervolgens een rondleiding en uitleg van de voertuigen. Grondige uitleg over de besturing en goede begeleiding bij het uitproberen. Genoeg... Begonnen met een duidelijke en informatieve uitleg. Vervolgens een rondleiding en uitleg van de voertuigen. Grondige uitleg over de besturing en goede begeleiding bij het uitproberen. Genoeg materiaal aanwezig om voortdurend bezig te blijven. Goed rekening gehouden met eetpauze en onderbrekingen. Enige nadeel dat ik kan bedenken is dat door het verschil in niveau van rijders sommige mensen worden opgehouden door te wachten. Wel werdt hier de 2e dag meer rekening mee gehouden waardoor dit een stuk beter ging

Dineke

Met een duidelijke uitleg werd verteld wat de cursus inhield en wat er van ons verwacht werd. Vooral toen Harrie in zoals hij het zelf noemde jip en janneke taal ging gebruiken voor bepaalde uitleg... Met een duidelijke uitleg werd verteld wat de cursus inhield en wat er van ons verwacht werd. Vooral toen Harrie in zoals hij het zelf noemde jip en janneke taal ging gebruiken voor bepaalde uitleg was het super duidelijk wat er bedoeld werd.

Erg fijne opzet van de cursus. Leuke, sympathieke en goed opgeleide trainers.
Je ziet dat de trainers er plezier in hebben en er verstand van hebben, dit brengen ze over op de deelnemers!

Rob

Je ontvangt van Blom de juiste tools om thuis je theorie te leren.
Het was wel veel leeswerk ( 52 paginas ) maar met de quiz en de filmpjes erbij was dit zeer goed te doen.
De Praktijk...
Je ontvangt van Blom de juiste tools om thuis je theorie te leren.
De Praktijk werd door Yvonne zeer goed uitgelegd en de uit te voeren opdracht stonden keurig met tekst en fotos op papier.
En achteraf werd het geheel nog eens met de groep besproken.

Catalin

Ik heb onlangs een vorkheftruckcursus gevolgd, en de professionaliteit van de instructeur viel echt op. Ze waren deskundig, geduldig en benadrukten veiligheid bij elke stap. Hun duidelijke uitleg en... Ik heb onlangs een vorkheftruckcursus gevolgd, en de professionaliteit van de instructeur viel echt op. Ze waren deskundig, geduldig en benadrukten veiligheid bij elke stap. Hun duidelijke uitleg en praktische aanpak maakten de training leerzaam en toegankelijk. Aanrader voor iedereen die gecertificeerd wil worden!

giovanni van nies

Ik merkte dat de opleiding reachtruck best wel lastig was om te starten, maar door de begeleiding van de instructeurs en de handvaten die ze hebben gegeven ben ik er wel in geslaagd om het... Ik merkte dat de opleiding reachtruck best wel lastig was om te starten, maar door de begeleiding van de instructeurs en de handvaten die ze hebben gegeven ben ik er wel in geslaagd om het certificaat te behalen, en daarvoor dank je dat jullie wel aan iedere leerling/cursist genoeg tijd besteden en alles goed uitleggen

Een super gemotiveerde en positieve instructeur die je heel duidelijk verteld , aangeeft waar je op moet letten en hoe je het moet doen om met een certificaat huiswaarts te kunnen keren en je op... Een super gemotiveerde en positieve instructeur die je heel duidelijk verteld , aangeeft waar je op moet letten en hoe je het moet doen om met een certificaat huiswaarts te kunnen keren en je op een goede manier ook op je werk met de heftruck om moet gaan.

Emile de Jong

Leraar was vriendelijk. Alles werd duidelijk uitgelegd. Er was ok genoeg tijd om te oefenen. Fouten werden ook niet meteen afgestraft, maar gemeld hoe je het probleem beter kan doen.

Goed de tijd genomen om daadwerkelijk met de praktijkopdrachten te oefenen in plaats van alleen maar theorie. misschien iets meer uitleg bij de heftrucks zelf zouden sommige dingen beter kunnen... Goed de tijd genomen om daadwerkelijk met de praktijkopdrachten te oefenen in plaats van alleen maar theorie. misschien iets meer uitleg bij de heftrucks zelf zouden sommige dingen beter kunnen ondersteunen maar voor mij was het prima zo

When explaing the theory I think that also a presentation in PowerPoint will be a great thing to have during the theory. Other than that every aspect was great :)