Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

De instructeur Michel was erg goed met zijn directe en motiverende aanpak zorgde hij ervoor dat iedereen denk ik en vooral ik op mn gemak voelde en voor ieder niveau begrip had of t nou iemand was... De instructeur Michel was erg goed met zijn directe en motiverende aanpak zorgde hij ervoor dat iedereen denk ik en vooral ik op mn gemak voelde en voor ieder niveau begrip had of t nou iemand was die het in 1 keer onder de knie had of t voor de eerste keer in zn leven gebruikte. daarnaast kon ik aan het lesgeven erg veel waarderen, en was er naar mijn mening genoeg praktijktijd 8 personen, 8 trucks.

Een zeer interactieve cursus met een zeer prettige uitleg die voor iedereen goed te begrijpen is. Daarnaast op de vloer ook voldoende begeleiding ondanks de drukte (7 man). Daarbij had ik wel af en... Een zeer interactieve cursus met een zeer prettige uitleg die voor iedereen goed te begrijpen is. Daarnaast op de vloer ook voldoende begeleiding ondanks de drukte (7 man). Daarbij had ik wel af en toe het gevoel dat niet iedereen in de gaten wordt gehouden.

Stefan Ullersma

Altijd een goede speler geweest op het gebied van allerlei opleidingen. Over 2 dagen gezien goede en duidelijke uitleg gehad van twee verschillende instructeurs (Amy en Randy), ieder weer op zijn... Altijd een goede speler geweest op het gebied van allerlei opleidingen. Over 2 dagen gezien goede en duidelijke uitleg gehad van twee verschillende instructeurs (Amy en Randy), ieder weer op zijn of haar manier. Was een leuk klein groepje, waardoor de aandacht goed was voor de kandidaten.

De instructeur was erg duidelijk en gaf goeie uitleg maar was ondertussen erg relaxed waardoor je echt merkte dat hij wou dat wij allemaal ook zouden slagen verder goeie dag gehad en bedankt voor de... De instructeur was erg duidelijk en gaf goeie uitleg maar was ondertussen erg relaxed waardoor je echt merkte dat hij wou dat wij allemaal ook zouden slagen verder goeie dag gehad en bedankt voor de top service

Fijne begeleiding van de begeleider. Hield goed rekening met iedereen die mee deed aan de cursus. Uitleg werd simpel maar duidelijk gegeven en werd goed rekening gehouden met het niveau van ieder... Fijne begeleiding van de begeleider. Hield goed rekening met iedereen die mee deed aan de cursus. Uitleg werd simpel maar duidelijk gegeven en werd goed rekening gehouden met het niveau van ieder individu

Complimenten voor de instructeur, op een super interessante manier de aandacht weten te behouden en alle belangrijke punten zijn aan bod geweest bij zowel het stukje theorie als de praktijk!

Prima les gekregen, duidelijk en ik vond de tijdsduur voor de herhaling ook voldoende. Accommodatie echter sterk verouderd en veel stof.. waar ik enigszins ook last van had met mijn Astma.

Jan

Vriendelijke man. Legde alles goed en duidelijk uit. Wist gelijk iedereen op zijn gemak te stellen. En was er voor iedereen. Ook voor mensen die de taal niet zo goed machtig zijn.

Edwin Heerenveen

Goede en duidelijke uitleg. Je rijdt de meeste tijd op een heftruck om het gevoel met de machine en het veilig rijden in een werkomgeving onder de knie te krijgen.

Dag 1:

Dag 1:

de eerste dag heb ik training van luuk gekregen , de manier van les geven heb ik als zeer prettig ervaren. de rust die hij geeft en uitstraald hebben naar mijn mening veel voordelen mbt de kandidaten.. de voorbereiding van de cursus wat op en top[

dag 2:

Heb ik de cursus gekregen van Yvonne , wat een enthausiaste vrouw is dat. hheft zeer veel kennis en weet dat goed over te brengen aan haar kandidaten.
ik heb haar cursus als zeer positief ervaren