8.9 /10

checkbox99% beveelt BLOM opleidingen aan!

Algemeen
Benadering instructeur
Beschikbaar materieel

Gerwin was super kind and informative. He was a great instructor because I started off super bad but with his constructive criticism it really helped me move forward and improve quickly. Thanks again Gerwin.

J

De cursusdag van EPT was zeer waardevol. De leraar was ontzettend kundig en maakte het leerproces aangenaam. Zijn uitleg was helder en hij had veel geduld met de deelnemers. Een fijne ervaring!

Emiel

SterSterSterSterLege ster

De opleiding is goed onderbouwt de uitleg was prima .de leraar kon het goed verwoorden. Heb er weer van geleerd . Ben er nu weer voor 5 jaar af gr emiel

Herhaling Heftruck

Ik heb een erg leuke 2 dagen gehad. Veel geleerd, zowel in het theorie als praktijk gedeelte. Er was veel tijd om te oefenen, vragen te stellen en feedback te krijgen op hoe je werk met de heftruck. Daarnaast waren de instructeurs aardig, kundig en behulpzaam.

Tijs

Mat is echt een geweldige instructeur. Ik heb vandaag veel geleerd en tegelijk was het heel gezellig en was er een goede sfeer. Dat maakte ook dat ik helemaal niet meer zenuwachtig was voor het examen. Ik heb het in ieder geval als zeer positief ervaren. Fijn dat jullie zulk geweldig personeel in dienst hebben.

1-daagse Heftruckopleiding (gevorderd)

Goede uitleg gehad. Alleen de manier van uitleggen op de 2e dag was voor mij persoonlijk iets duidelijker en daardoor bleef de leerstof wat beter hangen. Maar zeker 2 goede instructeurs die er alles aan doen om iedereen te laten slagen al met al een goede ervaring

Martin

SterSterSterSterLege ster

Inhoudelijk prima. Instructeur deed het ook goed. Weet niet of alleen thuisstudie van de theorie voor iedereen goed werkt? Een klein theoriegedeelte voor het praktijkgedeelte is voor sommigen misschien beter. Niet iedereen heeft de discipline om dit thuis te doen. Ik mistte de lunch eigenlijk wel!

Adam

Tijdens de cursus was er veel peroonlijke aandacht. Er was genoeg tijd om te mogen oefenen met heftruck rijden en genoeg tijd om vragen te stellen over de oefenexamen vragen. De sfeer was ontspannen.

2-daagse Heftruckopleiding (beginner)

Goede instructeur met goede communicatie en positieve instelling. Prettig om zon cursus te volgen. Fijne oefeningen om te doen en examen viel ook mee als je je goed heb voorbereid.

SterSterSterHalve sterLege ster

Nuttig en ook overbodig, zon cursus moet eigenlijk bedrijfsspecifiek worden gegeven. Er worden dingen behandeld die je als cursist nooit nodig zult hebben bij het bedrijf waar je voor werkt.

Johan

SterSterSterSterLege ster

Goede instructeur/cursusleider die duidelijk uitleg gaf en naar mijn idee ook iedereen de tijd en gelegenheid gaf om vragen te stellen. Voorzieningen zijn in orde op het kleine hokje na waar we ontvangen werden. Deze ruimte is echt te klein voor 7 personen.

Herhaling Heftruck

Duidelijke uitleg over hoe, wat en waarom. Er is duidelijk uitgelegd wat er van je verwacht wordt en waar je op moet letten. Sociaal en vriendelijk en krijgt de groep zonder enkel probleem mee, indien nodig of bij vragen persoonlijke aandacht. Top cursus gehad.

2-daagse Heftruckopleiding (beginner)

Genoeg tijd om zelf aan de slag te gaan, duidelijke goede instelling van de trainer om te willen helpen wanneer nodig. Ook de mogelijkheid tot je eigen agenda te vullen wat betreft wanneer je de theorie maakt was heel fijn. Er was een goede sfeer in de groep, en de trainer was hiervan ook zeker onderdeel

2-daagse Reachtruckopleiding (beginner)

Carmen

Goede sfeer, fijne samenwerking. Duidelijke uitleg, ook als het herhaald moest worden of als ik iets niet goed snapte. Voldoende tijd in pauzes om bij te komen. Fijne begeleiding omtrent spanningen. Oftewel complimenten naar de instructeur!

2-daagse Heftruckopleiding (beginner)

Goede docent: goede uitleg en goede begeleiding bij het praktijkgedeelte. Positieve begeleiding! Het theorieboek was erg duidelijk en overzichtelijk. Na een keer doorlezen ben je goed voorbereid op het theorieexamen.

Veilig werken met de Electropallettruck en Stapelaar (beginner + gevorderd)

BLOM opleidingen verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.

BLOM opleidingen heeft de volgende resultaten bereikt:

• checkGemiddelde score: 8.9/10
  • checkEerste review geschreven op 11 april 2011

BLOM opleidingen

Bij BLOM opleidingen kun je een opleiding volgen voor de heftruck, reachtruck, hoogwerker of aanslaan van lasten met de bovenloopkraan (hijsen). Onze opleidingen starten altijd met een korte introductie voor meer bewustwording. Vervolgens gaan ze vooral in de praktijk aan de slag met "Learning by doing" en nemen we gedurende de opleidingsdag digitaal het theorie-examen en praktijkopdracht af.

Adam Smithstraat 41

7559 SW Hengelo