Inhoud cursus
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Hendrix

Goede en vakkundige begeleiding. De heftruck cursus was ook leuk om te doen om verschillende baantjes met de heftruck te doen. Heb altijd de herhaling cursus in ons bedrijf gehad maar dat was niet... Goede en vakkundige begeleiding. De heftruck cursus was ook leuk om te doen om verschillende baantjes met de heftruck te doen. Heb altijd de herhaling cursus in ons bedrijf gehad maar dat was niet zo leuk opgezet . Nu was het veel leerzamer.

Egbert

2/3 September 2024 de cursus Vorkheftruck gehad.
Als je lang niet meer hebt gestudeerd is dit best wel pittige opleiding en dan vooral de theorie.
Gelukkig had ik Yvonne als mijn...
2/3 September 2024 de cursus Vorkheftruck gehad.
Gelukkig had ik Yvonne als mijn instructrice. Zij heeft mij er met veel geduld en vak kennis doorheen gesleept.
Ik heb eigenlijk maar ??n kleine kant tekening en dat is, de temperatuur tijdens de opleiding in de hal was
veel te hoog!

Jaroslaw Jakubowicz

De trainer die de training leidde was zeer bekwaam, stelde duidelijk het bereik van de training vast en was zeer behulpzaam. Examen gehaald. Volgende trainingen altijd bij ?Bloom Opleidingen?.

Hendrik

Prima en duidelijke uitleg van de cursus wat je gaat doen en moet weten .
Voldoende tijd voor eventuele vragen als je iets niet begrijpt .
Ruim de tijd om vaardigheden te oefenen ,
En...
Prima en duidelijke uitleg van de cursus wat je gaat doen en moet weten .
Voldoende tijd voor eventuele vragen als je iets niet begrijpt .
Ruim de tijd om vaardigheden te oefenen ,
En goede begeleiding over de vaardigheden die moeten worden uitgevoerd.

Martin van Vuuren

Ik heb erg genoten van de cursus
Onze instructeur was zeer informatief en deskundig met betrekking tot onze training en heeft ons goed geholpen.
Zal de training zeker aanbevelen aan...
Ik heb erg genoten van de cursus
Zal de training zeker aanbevelen aan anderen

Alexandru Mutica Constantin

Super toffe leraar , kon heel veel en heel gemakkelijk in maar 2 daagjes oefenen. Ik heb geleerd hoe ik veilig heftrucks kan besturen met het juiste techniek en de bijpassende routines.

Heel tof bij jullie!
Dankjewel voor het hulp!

John Starink

Tijdens deze opleiding werd alles duidelijk uitgelegd en wat je niet snapte of begreep werd gewoon nogmaals voorgedaan of uitgelegd tot je het begreep. Je leert op verschillende heftrucks te rijden... Tijdens deze opleiding werd alles duidelijk uitgelegd en wat je niet snapte of begreep werd gewoon nogmaals voorgedaan of uitgelegd tot je het begreep. Je leert op verschillende heftrucks te rijden qua bediening. Als je vragen hebt over de theorie wordt het goed duidelijk en geduldig uitgelegd. Ik heb deze 2 daagse basisopleiding met goed gevolg kunnen afsluiten en ben zeer content over de twee opleiders die het heel goed weten te overbrengen. Mijn dank is groot. Blom is een zeer goed opleidingsinstituut.

Jan Hendrik Hofs

Lekker direct vloeiend door de materie heen en begrijpbaar voor iedereen. praktijkdeel ging leuk spelende wijs in samenspraak met een theorie examen. dus weinig druk op de mensen om examen te doen... Lekker direct vloeiend door de materie heen en begrijpbaar voor iedereen. praktijkdeel ging leuk spelende wijs in samenspraak met een theorie examen. dus weinig druk op de mensen om examen te doen en zoals ik zag ging een ieder relax de toets in.Klasse! Aandachtspuntje in praktijk. beetje meer feedback on the job over de verbeterpunten. Fijne ochtend gehad! bedankt

Henny

Les gehad van Harry, die ons uitleg en les gaf op een leuke maar leerzame cursus. Nam alle tijd voor je en zorgde voor een ontspannende sfeer. Heb genoten van de dag en dat is wel eens... Les gehad van Harry, die ons uitleg en les gaf op een leuke maar leerzame cursus. Nam alle tijd voor je en zorgde voor een ontspannende sfeer. Heb genoten van de dag en dat is wel eens anders geweest, meestal een saaie boel. Bedankt Harry. Groetjes Henny.

Catalin

I like the way how the instructor explained us everything and also the tips and tricks that he showed us to make it more easier for us to drive.