Inhoud cursus
Benadering instructeur
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Leuke en leerzame les van Jos. Heeft alle materialen op een goede manier uitgelegd dat het nog steeds blijft hangen. Een goudeerlijke man met veel ervaring die ook van aanpakken houd.

Mats

Verbeterpunten?

Variatie in lasten

Juan

Duidelijke les waar vooraf ook de cursist verantwoordelijkheid moet nemen i.v.m. de leerstof. Er zijn genoeg transportmiddelen aanwezig, uitleg hierover was duidelijk. In mijn ervaring een nette... Duidelijke les waar vooraf ook de cursist verantwoordelijkheid moet nemen i.v.m. de leerstof. Er zijn genoeg transportmiddelen aanwezig, uitleg hierover was duidelijk. In mijn ervaring een nette leerruimte en een oplettende begeleider.

Frank Hanhart

De instructrice was heel duidelijk wat ze van ons verlangde.
Na het incident reageerde ze direct, gooide ze het programma om, zodat we toch het examen konden afronden. Heel sterk van haar. De instructrice was heel duidelijk wat ze van ons verlangde.
Frank Hanhart

Noureddine

Het was goed uitgelegd goede training en zeker goede oefeningen waardoor ik de controle van de stapelaar goed in de hand heb gehad en vooral de lerares (amy) was ook heel duidelijk met de uitleg en... Het was goed uitgelegd goede training en zeker goede oefeningen waardoor ik de controle van de stapelaar goed in de hand heb gehad en vooral de lerares (amy) was ook heel duidelijk met de uitleg en de verbeter punten met vriendelijke groet Noureddine Azougagh

Niet iedereen is digi- taalvaardig en je hebt taal denkers en beeld denkers, ook mensen die niet kunnen leren via een beeldscherm.
In het lesmateriaal zou meer voorbeeldplaatjes(foto)...
In het lesmateriaal zou meer voorbeeldplaatjes(foto) gebruikt kunnen worden in hoofdstuk 2.
Ook zou het handig zijn om de quis vragen naast het lesboek te kunnen leggen om zo nog beter te leren.
Voor de praktijk examen opdrachten oefenen is krap voldoende ruimte/ tijd voor ingedeeld.
Gelijk behandeling mag naar een hoger niveau getrokken worden.
Het geheel niet als negatief ervaren, bovenstaande bedoeld als opbouwende kritiek.

Mark Roos

We kwamen aan en werden al heel vriendelijk opgevangen.
De dame die de cursus uit lag deed het erg netje
Als je de vraag niet snapte lag ze het nog een keer uit alleen dan onder 4 ogen...
We kwamen aan en werden al heel vriendelijk opgevangen.
De dame die de cursus uit lag deed het erg netje
Als je de vraag niet snapte lag ze het nog een keer uit alleen dan onder 4 ogen
De luch was ook super dat het bij de cursus inbegrepen zat
De loods zag er erg netjes uit
Het enige nadeel was dat de lood erg koude temperatuur was

De dame die de cursus gaf krijgt van mij 5 steren

Groeten Mark Roos

Cursus begint veel te vroeg smorgens.
Slecht dat er geen geseald pasje/bewijs van cursus is .
Te koud op de locatie.
Slechte voorbereiding, door toegestuurde vragen lijst. Via de...
Cursus begint veel te vroeg smorgens.
Slecht dat er geen geseald pasje/bewijs van cursus is .
Te koud op de locatie.
Slechte voorbereiding, door toegestuurde vragen lijst. Via de mail.

Ik heb vandaag 12-10-2022 mijn cursus heftruck gedaan en daarbij geslaagt Instructeur Amy was een topper legde alles duidelijk uit voelde me daar al snel op me gemak kom zeker terug bij blom echte... Ik heb vandaag 12-10-2022 mijn cursus heftruck gedaan en daarbij geslaagt Instructeur Amy was een topper legde alles duidelijk uit voelde me daar al snel op me gemak kom zeker terug bij blom echte aanrader top dag gehad

Theorie wordt tijdens praktijk ook nog uitgelegd, heel veel situaties worden geoefend dus voorbereid op zowat alles. Marco gaf duidelijke instructies en begeleide de training geweldig, hield de rust... Theorie wordt tijdens praktijk ook nog uitgelegd, heel veel situaties worden geoefend dus voorbereid op zowat alles. Marco gaf duidelijke instructies en begeleide de training geweldig, hield de rust erin en legde de verbeter punten voortdurend uit.