Ik vond het prettig om de opleiding te volgen door de opleid hij kon alles goed brengen en gelukkig kon je lekker klote met hem dus een zeer goeie sfeer
Alles werd goed uitgelegd en rustig werden er dingen verteld of hoe de heftruck werkt en bepaalde regels die werden uitgelegd en de examinator was een chille man rustig niet druk of hecties en waar...Alles werd goed uitgelegd en rustig werden er dingen verteld of hoe de heftruck werkt en bepaalde regels die werden uitgelegd en de examinator was een chille man rustig niet druk of hecties en waar door iedereen rustig en chill was
Andr?
Vooral het tijdstip 7.00 starten tot ca.10.30 bevalt mij zeer goed. De avond ervoor opgegeven volgende dag cursus en klaar voor 5 jaar. Theorie en praktijk goed en duidelijk.
Vond de theorie les die je eigenlijk kreeg beetje kort. En de theorie die je thuis kon leren voor stapelaar cursus echt veel te breed want je had ook veel wat helemaal niet met stapelaar te maken...Vond de theorie les die je eigenlijk kreeg beetje kort. En de theorie die je thuis kon leren voor stapelaar cursus echt veel te breed want je had ook veel wat helemaal niet met stapelaar te maken had. voor de rest vond ik het een fijne instructeur en gaf die goed uitleg over de praktijk.
Tijn
Veel spellingsfouten in het lesboek. De meeste voorbeelden zijn gebaseerd op de transport sector, terwijl de doelgroep meer naar onderhoud en reparatie gaat. Verder zou ik de quiz veranderen in een...Veel spellingsfouten in het lesboek. De meeste voorbeelden zijn gebaseerd op de transport sector, terwijl de doelgroep meer naar onderhoud en reparatie gaat. Verder zou ik de quiz veranderen in een oefen examen met de normale tijdsduur, nu is het een soort van race tegen de klok?
Er wordt serieus gewerkt, wel relaxed, veel praktijkvoorbeelden. Goede hoogwerkers, praktische oefeningen. Dat zijn nu ongeveer wel dertig woorden maar nog niet helemaal. Ja, de dertig is nu toch...Er wordt serieus gewerkt, wel relaxed, veel praktijkvoorbeelden. Goede hoogwerkers, praktische oefeningen. Dat zijn nu ongeveer wel dertig woorden maar nog niet helemaal. Ja, de dertig is nu toch bereikt
Sjon
Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Ik liet de instructeur weten waar ik theoretisch nog altijd vraagtekens heb en hij heeft dit grondig aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Ook tijdens het...Goede ontvangst. Duidelijke uitleg. Ik liet de instructeur weten waar ik theoretisch nog altijd vraagtekens heb en hij heeft dit grondig aan de hand van voorbeelden uitgelegd. Ook tijdens het praktijkgedeelte kregen we feedback op een positieve manier en deed dit met een dito houding. Kortom, een geslaagde training.
Anne
De instrustrice was heel vakkundig en gaf zelf ten alle tijden ook het goede voorbeeld. Ze was heel duidelijk en wist precies wat de individuele cursisten nodig hadden aan begeleiding. Hetzij in...De instrustrice was heel vakkundig en gaf zelf ten alle tijden ook het goede voorbeeld. Ze was heel duidelijk en wist precies wat de individuele cursisten nodig hadden aan begeleiding. Hetzij in welke mate en op welke manier. Daarbij was het ook gewoon heel gezellig. -Anne
Vond de 1 daagde cursus zeker goed. De meeste tijd werd besteed aan praktijk en ook nog een klein gedeelte theorie, dit zorgde ervoor dat ik goed voorbereid was.
Daarna zijn we gaan oefenen met tussendoor je theorie examen
Tussen door...We begonnen met wat uitleg vervolgt door uitleg bij de machines( uitleg die ook in je theorie voorkomt)
Daarna zijn we gaan oefenen met tussendoor je theorie examen
Tussen door hadden we pauze / lunch Met opvolgend nog wat oefenen en je examen
Het werd allemaal rustig uitgelegd en iedereen kreeg de kans
De examinator/ cursus begeleider was heel vriendelijk