Instructeur was goed in zijn werk en wist exact wat hij deed en vertelde. Hij kon op een goede manier mij overhalen om er erg serieus mee bezig te zijn.
Kevin
Praktijk was duidelijk, goede uitleg spullen waren goed voor elkaar, mooie ruimte om te oefenen, ik vond alleen de theorie die je thuis zelf moest leren een beetje onduidelijk soms
peter peters
Je leert er weer meer bij en je blijft op de hoogte van alles want je vergeet ook wat dingen en zo blijf je toch bij de tijd .
Alles wordt duidelijk uitgelegd en doorgenomen en als er iemand is die het niet snapt of iets niet lukt wordt er tijd voor genomen om het opnieuw uit te leggen of voor te doen .
De instructeurs nemen de tijd met jouw en helpen je er xo goed mogelijk doorheen zodat je de goed de tijd kan gebruiken om op een heftruck te rijden
Cees.Jonkman
Goede instructeur , op gemak gesteld , tijdnemend, goede obseratie , deugdelijk materiaal . vriendelijke benadering , gewwo een gewoon een goede ervaring geweest om alles weer eens opgehaald te...Goede instructeur , op gemak gesteld , tijdnemend, goede obseratie , deugdelijk materiaal . vriendelijke benadering , gewwo een gewoon een goede ervaring geweest om alles weer eens opgehaald te hebben.
Lars
Je word goed begeleid word leuk en serieus met je om gegaan ik had zelf veel stress achter af haha theorie niet gezien niks geleerd maar als beste van de groep er uit gekomen gelukkig veel ervaring...Je word goed begeleid word leuk en serieus met je om gegaan ik had zelf veel stress achter af haha theorie niet gezien niks geleerd maar als beste van de groep er uit gekomen gelukkig veel ervaring ook de persoon die het aflegt weet goed hoe het in zn werk gaat blij dat ik geslaagd ben gr Lars oortwijn
Jason
Erg informatief. Goede uitleg, veel praktijk. Het was heel fijn om ook in verschillende reach trucks te rijden om wat meer gevoel er voor te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd,...Erg informatief. Goede uitleg, veel praktijk. Het was heel fijn om ook in verschillende reach trucks te rijden om wat meer gevoel er voor te krijgen. Alles werd duidelijk uitgelegd, waardoor het in de praktijk ook steeds beter ging.
R weverink
Voldoende type,s heftruck en andere hef machiene,s en genoeg ruimte om daar div dingen te doen, en goed uitleg theorie , heb alleen een vraag , hjj meldebn , als je een hulp middel gebruikt, op de...Voldoende type,s heftruck en andere hef machiene,s en genoeg ruimte om daar div dingen te doen, en goed uitleg theorie , heb alleen een vraag , hjj meldebn , als je een hulp middel gebruikt, op de lepels een hefboom om te hijsen , dat mag niet , je bent niet verzekerd , klopt dat is mijn vraag aan jullie
Kees Willemse
Prima ontvangst, duidelijke uitleg, Theorie was natuurlijk gemakkelijker in klassikaal verband zoals bij de voorgaande keren dan zelfstudie. Praktijk prima voorgedaan zodat je gemakkelijk...Prima ontvangst, duidelijke uitleg, Theorie was natuurlijk gemakkelijker in klassikaal verband zoals bij de voorgaande keren dan zelfstudie. Praktijk prima voorgedaan zodat je gemakkelijk de bedoeling zag. Alle ruimtes netjes en compleet ingericht