Inhoud cursus
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Alexander van Unnik

Je krijgt een goede uitleg over de trucks en hoe je het beste ermee kan om gaan.
Er is hoop geduld van uit het personeel, vooral dat je nog nooit op een heftruck heb gezeten of gereden.

Lucas

Echt een top uitleg gehad, weer even goed de aandacht op veiligheid gehad. En dingen die veranderd zijn, zijn ook goed uitgelegd.

Vriendelijk, gezellig, als zeer prettig ervaren ????

Met Ronald Fraenk ik vond het heel leerzaam en de instructrice het heel goed voor bracht het lesstof en ik vond het heel leuk om het weer te doen maar 12/13 /09/2022 moet ik weer bij jullie zijn Of... Met Ronald Fraenk ik vond het heel leerzaam en de instructrice het heel goed voor bracht het lesstof en ik vond het heel leuk om het weer te doen maar 12/13 /09/2022 moet ik weer bij jullie zijn Of die dame die er was dat die mijn les weer geef dat zouw ik zeer op prijs gesteld

Belangrijke punten van de heftruck worden duidelijk uitgelegd. Zoals Wat moet je controleren voordat je op de heftruck gaat rijden. Bijvoorbeeld APK plaatje, zitting, eventuele schades/gebreken aan... Belangrijke punten van de heftruck worden duidelijk uitgelegd. Zoals Wat moet je controleren voordat je op de heftruck gaat rijden. Bijvoorbeeld APK plaatje, zitting, eventuele schades/gebreken aan de heftruck. Wat zijn de belangrijke hoogtes die je moet weten (hef-, bouw-, vrije en afzethoogte. De praktijkles op de heftruck vond ik ook goed.

Gerard Morsink

Kleine groep dus aandacht voor iedereen door de vriendelijke en duidelijke docent. De docent had snel door dat ik veel ervaring had en ik mocht hem assisteren met begeleiden van minder ervaren... Kleine groep dus aandacht voor iedereen door de vriendelijke en duidelijke docent. De docent had snel door dat ik veel ervaring had en ik mocht hem assisteren met begeleiden van minder ervaren leerlingen bij praktijkoefeningen

Dirk-Jan

De cursus wordt op een informele sfeer gegeven. Hierbij geeft de cursusleider alleen daar waar nodig, aanwijzingen en eventuele verbeterpunten aan. Ook goede uitleg over de werking van de heftrucks(... De cursus wordt op een informele sfeer gegeven. Hierbij geeft de cursusleider alleen daar waar nodig, aanwijzingen en eventuele verbeterpunten aan. Ook goede uitleg over de werking van de heftrucks( wij werken nog met een oud beestje van 21 jaar oud).

Danny Bl?sing

Super Instructrice, weet helaas haar naam niet(meer) En ik heb het niet gedurft haar telefoonnr te vragen??
Enige minpuntje was dat ik als gevorderde bestuurder tegelijk in het clubje zat met merendeel mensen die nog geen meter op zon apparaat gereden hadden.

Sergio

Het hele proces van het voorbereiden en uitleggen van de online cursus is zeer goed uitgewerkt en uitgelegd.
En de instructeur heeft een uitstekende manier en onderwijskwaliteiten.
Ik ben...
En de instructeur heeft een uitstekende manier en onderwijskwaliteiten.
Ik ben heel tevreden daar over.

Martijn Elzinga

De theorie was echt heel veel. De cursus op de dag was echt goed georganiseerd. In de morgen een klein beetje theorie en daarna gelijk de theorie toets. Daarna het praktijk gedeelte.

Cornelis

Goede instructeur(-se)
Duidelijke en eerlijke communicatie m. b. t. gemaakte fouten mijnerzijds.
Goede instructeur(-se)
Duidelijke en eerlijke communicatie m. b. t. gemaakte fouten mijnerzijds.
De te gebruiken hef- reachtrucks zijn schoon en werken (op een enkel mankement m.b.t. het niet voorhanden hebben van een reset druppel)