Inhoud cursus
Indruk cursuslocatie
Methode lesgeven
Algemeen

Jarno

Een super locatie (Deventer)
Enkel jammer voor sommige de verwarming helaas niks deed .
Gelukkig zelf weinig last van gehad .
Top instructeurs en ondanks mijn ruim 3 jaar ervaring...
Een super locatie (Deventer)
Enkel jammer voor sommige de verwarming helaas niks deed .
Gelukkig zelf weinig last van gehad .
Top instructeurs en ondanks mijn ruim 3 jaar ervaring
Toch weer even aangescherpt op de veiligheid op mijn rij gedrag .

Kortom adviseer ik blom tot wel een van de meest geavanceerde opleidingen in ept heftruck als reachtruck !

Je krijgt netjes de tijd voor alles en heb genoeg tijd om rustig over iets of een situatie na te denken.

Zeker mijn plus punten voor het apparatuur dat aanwezig was en zeker plus punten voor de locatie en opstelling van de cursus hal .

Kortom dik tevreden en heb enkel iets positiefs te vertellen over blom opleidingen.
Na een mooie ervaring zal ik bedrijven alswel particulieren blom opleidingen zeer zeker adviseren .

In een woord omschreven Professionals!

Met vriendelijke groet
Jarno

Benjamin den Heijer

Was een leuke leerzame dag met goede uitleg en flinke dosis humor en Herman wist de groep goed erbij te houden wel een punt van kritiek is dat het erg fris is op de locatie in Barneveld

Joris

Ik vond de begeleiding en instructies erg goed in orde.
Amy nam goed de tijd en ik vond de sfeer ook erg prettig.
Zeer ruime voldoende wat mij betreft.

Algehele inhoud van de cursus is prima en toereikend voor de werkzaamheden binnen AEB. De materialen (heftrucks) voor het praktijk gedeelte waren prima in orde, dat voor het theorie gedeelte minder.... Algehele inhoud van de cursus is prima en toereikend voor de werkzaamheden binnen AEB. De materialen (heftrucks) voor het praktijk gedeelte waren prima in orde, dat voor het theorie gedeelte minder. Uitleg aan de koffie tafel en filmpjes op een klein laptop scherm, een beamer zou uitkomst bieden. Docent was prima en had verstand van zaken.

Ad

Van begin tot einde cursus werd alles goed uitgelegd wat de bedoeling was, op tijd corrigerende noot, uitleg, zodat we het praktijkexamen naar behoren konden uitvoeren. Ook was er naar eigen keuze... Van begin tot einde cursus werd alles goed uitgelegd wat de bedoeling was, op tijd corrigerende noot, uitleg, zodat we het praktijkexamen naar behoren konden uitvoeren. Ook was er naar eigen keuze ruimte om theorie-examen tussendoor te volbrengen. Fijne examinator met kennis van zaken maar ook op tijd vrolijke noot .

Een fijne cursus die op een rustige manier gegeven werd.
Instructrice ziet alles en verteld heel veel en zat een beetje op de praatstoel, maar is wel heel gezellig. Voor herhaling vatbaar.

Mats

Het was goede begeleiding. Ik kon vragen wat ik wou en er werd rekening gehouden met wat je kon. Het enige wat minder was dat er maar 2 reachtrucks waren, maar er waren 3 mensen voor de reachtruck... Het was goede begeleiding. Ik kon vragen wat ik wou en er werd rekening gehouden met wat je kon. Het enige wat minder was dat er maar 2 reachtrucks waren, maar er waren 3 mensen voor de reachtruck dus je kon er niet echt lekker inkomen omdat je steeds moest wisselen.

Goede uitleg. Trainer werkt met plezier. Moest 2 talig uitleg geven maar dat ging hem goed af. Voldoende mogelijkheid om te oefenen. Theorie werd in verschillende vormen doorgenomen Sfeer is prettig.

Jalal

Het was een fijne en Duidelijke instructies en goede uitleg heeft hij gegeven. Heb veel aan deze cursus gehad en veel geleerd in 2 dagen. Ik zal zeker Blom opleidingen bij iedereen aanraden

Erg vriendelijk instructeur die goede uitleg heeft gegeven en op een constructieve manier feedback gaf als er iets wat minder ging. De theorie oefentoets is ook erg handig geweest bij het maken van... Erg vriendelijk instructeur die goede uitleg heeft gegeven en op een constructieve manier feedback gaf als er iets wat minder ging. De theorie oefentoets is ook erg handig geweest bij het maken van de uiteindelijke theorie test