Patrick Krom
- Klantvriendelijkheid
- 5
- After sales
- 5
- Zou u dit bedrijf aanbevelen?
- Ja
Top
Zeer goed en duidelijk
Het is prettig shoppen bij Bluepower
Ging erg soepel via internet. Kon het pakket dezelfde dag nog ophalen.
Fantastisch super goed!!
Helemaal Top
Fijne site
Gemakkelijk
Goed en overzichtelijk.
Effectief, snell, puctuleel
Dikke Prima, zoals altijd.
Bluepowershop.nl verzamelt bedrijfsreviews bij Feedback Company. Het bedrijf verzamelt onafhankelijk reviews.
Bluepowershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bluepowershop.nl
Goudstraat 12
2872 ZS Schoonhoven
Top
Zeer goed en duidelijk
Het is prettig shoppen bij Bluepower
Ging erg soepel via internet. Kon het pakket dezelfde dag nog ophalen.
Fantastisch super goed!!
Helemaal Top
Fijne site
Gemakkelijk
Goed en overzichtelijk.
Effectief, snell, puctuleel
Dikke Prima, zoals altijd.
Bluepowershop.nl heeft de volgende resultaten bereikt:
Bluepowershop.nl