2008 beoordelingen

Deskundigheid van de medewerker
Duidelijkheid van de site

2008 Reviews

Hillebregt

Zakelijk ,correct en snel.

Prettig geholpen en snel thuis gekregen

John

Perfecte lader ook voor mijm amg accu.blue thoot werkt heel goed,en mooi af te lezen.

Gerard M

Bestelproces gaat snel en gemakkelijk. Hoeft geen account aangemaakt te worden. Bij bestellen via GOOGLE advertentie géén verzendkosten.
Vandaag besteld morgen geleverd in keurige verpakking....
Vandaag besteld morgen geleverd in keurige verpakking. Ben uitermate tevreden, ook met bestelde acculader.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste Gerard M.,
Van zulke mooie feedback worden we vrolijk!
U heeft helemaal gelijk, er hoeft geen account aangemaakt te worden om iets te bestellen.
Een account aanmaken biedt...
Beste Gerard M.,
Van zulke mooie feedback worden we vrolijk!
Een account aanmaken biedt voordelen, u kunt dan precies zien wat er met uw bestelling gebeurt, en bijvoorbeeld alternatieve verzendadressen ingeven om uw pakket ergens anders te laten bezorgen.
Wat niet helemaal klopt is uw opmerking over GOOGLE, bij ons is verzending vanaf €50,00 altijd gratis! (€100,00 vanuit België en Duitsland)
Veel plezier met uw BlueSmart lader!

HansvW

Als prettig. Alleen als je de bestelling op ga halen is het een grime. Moeilijk te vinden.

Bereikbaarheid verbeteren.

Reactie Bluepowershop.nl:

Beste HansvW,
Bedankt voor de mooie feedback die we van u hebben mogen ontvangen.
Beste HansvW,
Bedankt voor de mooie feedback die we van u hebben mogen ontvangen.
Uw tip wordt uiteraard ter harte genomen! Omdat we onlangs verhuisd zijn naar een compleet nieuw industrieterrein is het soms lastig om ons te vinden.
De navigatiesystemen kennen de straat nog niet, en ook passanten die u aanspreekt in de stad kennen onze straat nog niet.
Echter komen er snel nieuwe bedrijven bij dus zal ook onze straat al snel in de diverse navigatiesystemen voor gaan komen.

Uitstekende communicatie op het moment dat het even niet loopt zoals voorzien.